Nastavak spektakla na Poljudu

Druga večer Ultra Europe festivala: Publiku zabavljale zvijezde svjetske klupske scene, došli i redovnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na drugoj večeri Ultra Europe festivala nastupali su sjetski poznata imena poput Armina van Buurena, Stevea Aokija, Davida Guettae, i mnogi drugi.

Bio je ovo drugi od tri dana koji se samo dijelom odvija u Splitu. Nakon nedjelje Festival se seli na Hvar, Brač i Vir. Za sada su nastupali Armin van Buuren, Steve Aoki, David Guetta, DJ Tiesto, a posjetitelje će treći dan splitskog dijela Festivala zabavljati Hardwell, Martin Garrix, Afrojack, Nicky Romero, i mnoge druge zvijezde svjetske klupske scene.

Pogledaj i ovo David Guetta i Jessica Ledon Sitno broje... Pričalo se da je zbog 24 godine mlađe ljepotice ostavio ženu, a sada je zbog nje opet najsretniji na svijetu

Iako se na početku dana kako broj posjetitelja neće premašiti prvi dan Festivala, policija je zbog broja posjetitelja u večernjim satima bila prisiljena stvarati kordone. U jednom trenutku je došlo do ogromnog zastoja, ali se policija odlučila maknuti i pustiti nezadovoljne partijanere.

Uz policiju i posjetitelje, na Poljud su došli isusovci i franjevci, koji su pod sloganom "never thirst" (nikad žeđ) posjetiteljima pružali vodu, ali i nudili bilo kakav oblik pomoći.

Nakon druge večeri, čini se i policija je zadovoljna. ''Prije, za vrijeme i nakon javnog okupljanja „Ultra Europe 2017“, održanog na gradskom stadionu „Poljud“ u Splitu 15/16. srpnja, kao i prethodnog dana, nisu zabilježeni značajniji sigurnosni događaji, u smislu narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, ugrožavanja sigurnosti građana i oštećenja imovine.
Privedeno je 111 osoba, hrvatskih i stranih državljana, većinom zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga (95). Nad tri osobe se provodi kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“. Zabilježeno je devet prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Tijekom postupanja policijski službenici zaplijenili su ukupno 394 komada ecstasyja, 122,23 grama marihuane, 34,34 grama kokaina, 80,12 grama amfetamina, 1,32 grama MDMA i 2 komada LSD-a'', stoji u policijskom priopćenju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene