Highlights

Objavljen video s najboljim trenucima Dimensions festivala 2015.!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ujedinjujući poklonike elektroničke glazbe iz cijelog svijeta još od 2011. godine, Dimensions festival je brzo postao jedan od najcjenjenijih festivala na hrvatskoj obali.

Dimensions festival, europski epicentar najsvježije elektroničke glazbe, ovo će ljeto proslaviti svoj peti rođendan, a nedavno su i objavljeni datumi tog jubilarnog izdanja. Peti Dimensions festival će biti otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni 24. kolovoza, nakon čega se seli na tvrđavu Punta Christo, gdje će festival trajati od 25. do 28. kolovoza.

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser Alone, Together Ovo ne želimo propustiti: Hauser svira sam u praznoj pulskoj Areni, ali s publikom iz cijelog svijeta

U iščekivanju ljeta, Dimensions s ponosom predstavlja Highlights video; uvid u magiju koja se svake godine događa u pulskoj Areni i na tvrđavi Punta Christo, koju je zabilježila producentska kuća Family Creative.

Sedmosatni glazbeni spektakl u Areni označio početak 8. Outlook festivala

Ujedinjujući poklonike elektroničke glazbe iz cijelog svijeta još od 2011. godine, Dimensions festival je brzo postao jedan od najcjenjenijih festivala na hrvatskoj obali. Zadnje, četvrto izdanje festivala bilo je najposjećenije do sada čime je još jednom dokazan status Dimensions festivala kao europskog epicentra underground glazbe, voljenog od publike i glazbenika zbog svoje intimne atmosfere i pomno biranih izvođača.

Završen do sad najposjećeniji Dimensions festival, tvrđava Punta Christo spremna za 8. Outlook festival!

Dvjestotinjak izvođača izmjenjivalo se na posebno dizajniranim pozornicama, među kojima se istaknula vizualno atraktivna Clearing pozornica na kojoj su nastupali neki od glavnih zvijezda festivala, poput velikana P-funka Georgea Clintona u pratnji desetak glazbenika, zatim Underground Resistance, Moodyman, Surgeon, Mount Kimbie i Four Tet. Ostale festivalske pozornice ugostile su setove techno, house i disco velikana, a rado se sjećamo nastupa američke house legende Lil Louisa, izvanredan disko Danielea Baldellia, tvrdi techno super zvijezda Bena Klocka i Rødhåda te uvijek energične izvođače već kultne Mungos pozornice. Glazbenu ekstravagancu iz Arene gdje su festival otvorili Four Tet, Little Dragon i Floating Points uživo je prenosio planetarno popularni Boiler Room.

Osvojite ulaznice za najveće festivalske spektakle – Dimensions i Outlook festival!

Dimensions festival ima sve; od blaženih zabava na plaži do pravih raveova gdje se može čuti sve od housea, techna, world musica, jazza i disca u idiličnom okuženju. Planirajući do sada najobilnije izdanje Dimensions će za svoj peti rođendan okupiti glazbenike svjetske klase koji će nastupiti kao i uvijek na vrhunskom razglasu. Zbog sve veće baze obožavatelja i zalaganja organizacije da festival zadrži svoju intimnu atmosferu ulaznice je potrebno kupiti na vrijeme. Povoljnije ulaznice za Hrvatsku i regiju u prodaji će biti u siječnju, kada će biti otkrivena i imena prvih izvođača.
Resident Advisor, najvažniji svjetski medij za elektroničku glazbu, posjetio je ovogodišnji, četvrti Dimensions festival i svoje iskustvo pretvorio je u desetominutni dokumentarni film. Ovaj film je dio serijala INSIDE u kojem Resident Advisor predstavlja najbolje europske glazbene festivale Film je dio njihovog serijala INSIDE, a sadrži cjelovite i sninke nastupa sljedećih glazbenika: UR presents Timeline live, Âme, MCDE b2b Jeremy Underground, RØDHÅD, Legowelt i mnogh drugih.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene