turisti oduševljeni

20 tisuća partijanera stiže u Pulu: "Ovdje je neopisivo dobro"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tisuće mladih ne odriče se Dimensionsa. Već godinama ovo je mjesto njihovog povratka.

Pula je i ove godine domaćin velikih glazbenih festivala. U tijeku je Dimensions, nakon kojeg će uslijediti Outlook.Na ludu zabavu koja će se protegnuti na dva tjedna iz cijele će Europe doputovati oko 20 tisuća ljubitelja elektroničke glazbe. Na ovaj se način već godinama uspješno produžuje turistička sezona.

Pogledaj i ovo PR OPROŠTAJ OD FESTIVALA Za tjedan dana kreće posljednji ples Dimensionsa i Outlooka na tvrđavi Punta Christo

"Toliko je dobro, neopisivo, a glazba je genijalna", kaže Sifena iz Francuske. "Sinoć smo se dobro zabavili, pjevali preglasno, rezultat... nemam glasa", dodaje njezin sunarodnjak George. Tisuće mladih ne odriče se Dimensionsa na kojem je ovaj tjedan nastupila i diva Grace Jones. Već godinama ovo je mjesto njihovog povratka.

 

Festival prate brojni sadržaji. Tko želi, može se upoznati i s najnovijom opremom, a i naučiti kako puštati glazbu. "Najčešće dođu po koji savjet, isprobaju opremu i nauče pokoji novi trik", otkriva instruktor Sam.

Iako je počelo s englezima, festival posjećuje sve više nacija. "Tu su ljudi iz cijeloga svijeta, imamo velik broj Britanaca, Francuza, Belgijanaca, Australaca, a u jako velikom broju naravno i domaćih", kaže glasnogovornica festivala Maja Gujinović.

Više pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV. Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene