Veselje

Vesela proslava rođendana uz Davora Radolfija i Ritmo Loco!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novim singlom i spotom 'Za tvoj rođendan', poznati regionalni zavodnik odlučio je pokazati kako na najbolji način proslaviti svima bitan dan u životu, rođendan.

Proslave rođendana uvijek su vesele, ali uz kralja latino fešte Davora Radolfija i Ritmo Loco još su veselije. Novim singlom i spotom 'Za tvoj rođendan', poznati regionalni zavodnik odlučio je pokazati kako na najbolji način proslaviti svima bitan dan u životu, rođendan.

Pogledaj i ovo Davor i Lea Radolfi talentirana lea Lijepu kćer Davora Radolfija nemamo često priliku vidjeti u javnosti, no zato je sve poglede krala na očevoj promociji!

Sam Davor potpisuje glazbu i tekst nove pjesme, dok su za aranžman ovoga puta bili zaduženi Mario Mikšić i Tomislav Modrić.

'Pjesma 'Za tvoj rođendan' govori o osobi koja ti je jako draga, koju dugo nisi vidio, a bliži joj se rođendan, za koji joj poklanjaš pjesmu. Uz pjesmu, naravno dolazi i rođendanska proslava, fešta. Snimljen je i video spot u režiji Željka Petreša. U veseloj atmosferi i ugodnom društvu, snimali smo u Šibeniku na kalama. Vjerujem da će se publici svidjeti kako pjesma, tako i video spot. Uživajte!', rekao je Radolfi.

Prigodu da uživo poslušate najveće hitove iz tridesetogodišnje bogate karijere Davora Radolfija i Ritmo Loca, kao i novi sing ‘Za tvoj rođendan’, imate na predstojećim koncertima, 06.08.2016. u Sloveniji,  i 26.08.2016 u Makarskoj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene