12 pjesama

Bruce Springsteen objavio novi studijski album ispunjen energijom koju na koncertima uživo donosi sa svojim bendom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi album „Letter To You“ je 20. studijski album legendarnog Brucea Springsteena, a na njemu se našlo 12 pjesama.

U vrijeme kada nam nedostaju koncerti i svirke uživo, došao nam je jedan od najiščekivanijih albuma godine - novi album Brucea Springsteena, glazbenika koji je među ostalim poznat i po nevjerojatnim koncertima. Novi album „Letter To You“ je 20. Springsteenov studijski album (Columbia Records/Menart). Na album je Springsteen uspio pretočiti ono što već nekoliko mjeseci mnogima najviše treba - ulovio je neusporedivu moć izvedbe rock banda uživo. Prva je to live svirka E Street Banda nakon dugo vremena zabilježena je na pjesmama koje su nastale na neraskidivim vezama nastalim kroz život u glazbi.

Pogledaj i ovo Branimir Mihaljević I naše razmišljaju o tome! Zvijezde na rasprodaji: Tina Turner, Bob Dylan, Shakira! Zašto prodaju prava na svoje pjesme?

„Letter To You“ je spunjen s energijom koju na koncertima uživo donose Springsteen i E Street Band. Okupili su se prvi puta nakon turneje The River 2016.

“Volim emotivnu prirodu koju ima “Letter To You”, kaže Springsteen. “I volim zvuk E Street Banda koji svira sve uživo u studiju, i to na način na koji nikad prije nismo radili i bez nasnimavanja. Album smo napravili u samo pet dana i ispalo je da je to jedno od najvećih iskustva snimanja koje sam ikad doživio.”

Springsteenu su se na "Letter To You" albumu pridružili: Roy Bittan, Nils Lofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Stevie Van Zandt, Max Weinberg, Charlie Giordano i Jake Clemons. Produkciju potpisuje Ron Aniello s Bruceim Springsteenom, mix je radio Bob Clearmountain, a master Bob Ludwig.

12 pjesama na albumu uključuje materijal koje je Springsteen nedavno napisao za E Street Band, ali i nove verzije legendarnih, prije neobjavljenih kompozicija iu sedamdesetih (“Janey Needs a Shooter,” “If I Was the Priest,” and “Song for Orphans.”). Svaka od njih odaje počast E Street Bandu, rock glazbi kao takvoj, ali i njenoj ulozi u Springsteenovom životu. Album je snimljen u Springsteenovom domu, odnosno njegovom studiju u New Jerseyju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) +2 David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene