Hit komadi

MUST HAVE Robert Sever oduševio chic kolekcijom imena Martina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oduševljenje novom kolekcijom za jesen/zimu nisu krile ni brojne poznate osobe

Nakon ekskluzivnog otvorenja BIPA FASHION.HR-a u tunelu Grič, modni događaj sezone nastavio se samostalnom revijom Roberta Severa pod pokroviteljstvom Samsunga na Zagrebačkom velesajmu. Na najdužoj pisti ikad na BIPA FASHION.HR-u, omiljeni dizajner poznatih glumica koje su reviju pratile iz prvog reda, predstavio je bogatu kolekciju pod imenom Martina, a publika je uživala u čak 67 izlaza manekenki u kombinacijama koje su obuhvatile sve, od dnevnih do večernjih lookova.

Pogledaj i ovo showbuzz MODNI NOVITETI Robert Sever kolekcijom Martina najavljuje chic jesen

Oduševljenje novom kolekcijom za jesen/zimu nisu krile ni brojne poznate osobe: Ana Begić, Ecija Ojdanić, Ana Harmander Maras, Katarina Baban, Petra Dugandžić, Matko Knešaurek, Lujo Kunčević, Tihana Harapin, Ana Maria Ricov, Sonja Lamut, Teo Perić, Kristina Bangoura, Ecija Ivušić, Sementa Rajhard, Petra Kraljev i brojni drugi. Večer na Zagrebačkom velesajmu započela je predstavljanjem FASHION.HR Viber Stickera, koji su od lansiranja postigli odlične rezultate, a premijerno ih je predstavio Atanas Raykov, glavni direktor Vibera za srednju i istočnu Europu.

U samo tri dana izmijenjeno je više od 350 000 stickera putem poruka između više od 150.000 korisnika, a sticker paket je preuzelo više od 70.000 Viber korisnika. Po mnogočemu prvi, kad su u pitanju globalni trendovi, poput prve modne revije u virtualnoj stvarnosti, FASHION.HR pridružio se ovom suradnjom Viber obitelji koja broji više od 800 milijuna korisnika.

Trenutak večeri koji su svi s nestrpljenjem čekali, obilježili su prvi taktovi hitova grupe Blondie s kojom je započela revija Roberta Severa. Nova kolekcija RS brenda, koji je na reviji predstavio čitavu paletu total lookova donosi sve što treba modernoj chic ženi: ručno pletene vunene veste, parke, bomberice, hlače i nekoliko selekcija večernje odjeće koje je popratio niz posebnih modnih detalja kao što su krzneni grijači za uši, krune, bandana marame te naušnice i torbice.

Inspiraciju za ovu kolekciju Robert Sever pronašao u glazbenim stilovima grunge, rock, te u raskošnom razdoblju baroka. Pistom se prošetala Martina u prepoznatljivom urbanom chic stylingu, stvorena za žene koje žele izgledati dobro i osjećati se nesputano. Košulje i volani za vječne romantičarke prisutni su i ovoj kolekciji, a razni modeli parki i kaputa razveselit će sve obožavateljice branda koje vole funkcionalnost i udobnost. Poznat po vrhunskoj izradi i fokusiranosti na detalje, Sever je i ove sezone pripremio cijeli niz modnih dodataka koji će zasigurno biti novi must have. Tu su prije svega novi modeli popularnih kruna, krzneni grijači za uši i torbice. Sever je kolekciju zaključio s nekoliko večernjih lookova, koji su kolekciji dali i dašak sjaja i glamura.

BIPA FASHION.HR nastavlja se u srijedu, u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma samostalnom revijom modnog dvojca eNVy room. I ove sezone za make-up na BIPA FASHION.HR-u zadužen je službeni sponzor Maybelline New York, dok je za frizure zadužen službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene