ČEKA SE POLAZAK

BRKOVI OSVAJAJU IRSKU 'Sve je spremno za put u Dublin!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Punk folk wellness petorka očekuje da će njihov nastup biti rasprodan

Jedan od najtraženijih bendova naše regije, zagrebački Brkovi, bogatom koncertnom rasporedu dodali su nastup u Dublinu, gdje će svirati 29. listopada.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Sve popularnija destinacija za mlade ljude iz Hrvatske ugostit će punk folk wellness petorku u tamošnjem klubu Fibber Magees, a očekuje se da će nastup biti rasprodan.

"Sve je spremno za put u Dublin! Avionske karte su kupljene i sad samo ostaje da sačekamo taj 29.10. Jako smo uzbuđeni, bit će to brutalna fešta i emotivan susret s nekim poznatim licima koja smo ranije susretali na svirkama po Slavoniji, ali ljudi su nažalost zbog ekonomske situacije u zemlji morali napustiti svoje domove. Drago nam je da su se tamo uspjeli organizirati i uputiti nam poziv za svirku. Krećemo dan ranije, tako da ćemo imati dovoljno vremena za odmor i zabavu usput. Planiramo u povratku malo svratiti i u Budimpeštu jer odande letimo. Nas 6 kretena u istom avionu, već žalim osoblje i ostale putnike" - pojasnio je plan puta u Dublin Shamso iz Brkova.

Nakon što su proteklu godinu Brkovi punili brojne klubove i najveće dvorane regije, i ove jeseni bogat koncertni raspored vodi ih po našoj i susjednim zemljama na krilima novog odličnog albuma “Torzo Dade Topića”.

Prije odlaska u daleku Irsku, Brkovi će svirati u susjednoj Sloveniji, gdje je 30. rujna zakazan nastup u AKC Sokolcu u Novom Mestu. Koncertni popis nastavlja se velikim Tulumom u zagrebačkom Domu sportova gdje će 15. listopada u žestokom punk rock izdanju Brkovi dijeliti pozornicu s Hladnim pivom i Šankom. Nakon toga su u pulskom Uljaniku 21. listopada, a dan nakon, 22. listopada, Brkovi su u Ravnoj Gori na projektu Mladi Mladima.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene