Gran Prix MEF-a

Barabe najveće zvijezde Međimurskog festivala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularni mladi sastav Barabe prometnuo se u najveće zvijezde sinoć završenog Međimurskog festivala.

Osvajanjem glavne nagrade publike i radijskih urednika iz cijele Hrvatske, popularni mladi sastav Barabe prometnuo se u najveće zvijezde sinoć završenog Međimurskog festivala. Njihov izlazak na scenu dočekan je ovacijama stotinama mladih i starih, a Grand Prix MEF-a za pjesmu "Zvrc, zvrc" splitskog hitmejkera Nene Ninčevića osobno im je dodijelio međimurski župan Matija Posavec kao glavni pokrovitelj ove glazbene manifestacije. Neočekivanim priznanjem Barabe su nadmašile puno razvikanije kolege koji su od prvog dana slovili za favorite i time pokazali da na ukus publike nitko ne može utjecati.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Povratnica na estradnu scenu Ivana Banfić preuzela je nagradu za najbolju glazbu, a omiljena pjevačica naše predsjednice, 'vučica' Emina Arapović za cjelovito glazbeno djelo. Amir Kazić Leo svojom izvedbom zaslužio je nagradu za najbolju interpretaciju, a nagradu stručnog žirija kojim su predsjedali Branimir Mihaljević i pjevač Mladen Burnać, osvojio je Ivan Zak. Vlado Kalember i nakon 25 godina ponovno okupljena Srebrna krila, koji su od početka slovili za jedne od glavnih favorita, kući se ipak vraćaju bez nagrade, dok je najboljim debitantom proglašena grupa Tarapana band, poznata po nedavnom duetu s Nives Celzijus.

U show programu nastupile su Učiteljice i legendarni kralj zabave Jasmin Stavros.

- Hvala Čakovec, hvala Međimurje! Ne znam kako drugačije da vam se odužimo za ovo priznanje nego da i dalje budemo što bolji i da vas i dalje uveseljavamo našim hitovima, skromno je istaknuo pjevač Baraba Tomislav Španić prije nego li je kao dobitnik glavne nagrade ponovno otpjevao pobjedničku pjesmu "Zvrc, zvrc" praćen senzacionalnom i sexy koreografijom plesačica Rebeke Marte i Tine, ponosnim vlasnicama najsexy guza Hrvatske.

Gledajući izvođenje pobjedničke pjesme, stari estradni mačak Jasmin Stavros, s neskrivenim smješkom na licu se i rasplesao istaknuvši kako je ovaj festival, za razliku od drugih, lišen bilo kakvih namještaljki i dogovora ispod stola i da se zato uvijek rado odaziva na poziv Međimuraca.

"Ovim festivalom dosegnuli smo najvišu razinu zadnjih 14 godina, ali i promovirali autohtoni glazbeni štih. Čestitam Barabama na glavnoj nagradi, osvojili su cijelu dvoranu i bio je užitak gledati i slušati njihov nastup. Uvijek nam je drago kad publika odabere i sve nas iznenadi svojim izborom jer jedino publiku ne možeš kupiti", istaknuo je generalni direktor MEF-a Rajko Dobošić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene