snimili duet

Antonija Šola o Mariju Rothu: "Zaljubljena sam! Osjetila se kemija u zraku"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Cijena prave ljubavi' nova je pjesma Antonije Šole i Marija Rotha.

"Obožavam muževan glas, to me osvaja na prvu. Volim kada tako duboki glas oboji svaku izgovorenu riječ, a i paše mi u mojim pjesmama. 'Ja sam zaljubljena u tvoj glas' - to je bilo prvo što sam mu rekla, osjetila se kemija u zraku" ispričala je kantautorica Antonija Šola o svom odnosu s kolegom Mariom Rothom, s kojim je taman uoči Valentinova snimila duet 'Cijena prave ljubavi'.

Pogledaj i ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 u tijelu latino dive Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

Antonija kaže da je posljednjih godina tražila pjesmu koja bi odgovarala baš pjevaču benda Vigor i iste sekunde kad je napisala 'Cijenu prave ljubavi' samo je i njega mogla zamisliti u duetu.

"Mario ima tu neku privlačnu energiju; topao je čovjek i imaš osjećaj da ga poznaješ godinama. Zato i naša druženja jesu zabavna, spontana i iskrena" kaže Šola.

Njezin nježan i njegov snažan baršunasti glas upravo su simbolika nježne ženske, naspram moćne muške energije. U tom kontrastu, ali i u savršenom skladu, u ranjivosti i snazi je i čarolija ove pjesme i zato im je drago, kažu, da ju poklanjaju svojoj publici kao najljepši poklon za Valentinovo.

"Nove pjesme koje mi se ponude ne slušam samo ušima nego ih moram osjetiti i, metaforički, kožom. Ako se ne naježim, to nije pjesma za mene. Ta moja intuicija s godinama postaje sve jača, vjerujem svojem šestom čulu. Kolegica Antonija doista je jedan od velikih kantautora u zemlji i naša prva suradnja nije mogla bolje ispasti. Vjerujem da ću ovu njezinu pjesmu imati u repertoaru do kraja života" govori Mario Roth, pjevač popularne grupe Vigor.

„Teško smo se usklađivali dok smo snimali pjesmu i video, što zbog svih obaveza koje imamo, putovanja i koncerata koje Mario sa Vigorom ima napretek. Unatoč tome on uvijek nađe vremena i javi se baš onda kad ga trebam pa se šalimo da je to već telepatija”, smije sa Antonija, koja se jako raduje zbog nove suradnje jer je oboje glazbenika u pjesmu utisnulo svoju osobnu priču i iskustvo.

Dodaje da ju je plesna koreografija u novom video spotu očarala i donijela još jednu dimenziju jer savršeno opisuje uspone i padove ljubavi koja, i onda kad je neuzvraćena i ostavi bolan trag, nikada ne gubi sebe, već jednostavno voli i postoji.

„To je život. Ne znaš što je sreća dok ne upoznaš tugu,a ne znaš što imaš dok ne izgubiš sve”, zaključuje Antonija.

'Cijena prave ljubavi' ljubavna je priča koju je ona proživjela i koja joj je neprocjenjivo iskustvo jer, objašnjava, i kad donese bol ona vrijedi jer izađeš jači. To je pjesma o ljubavi koja se ne gasi, nikada ne nestaje nego samo promijeni oblik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene