Kao iz bajke

OČARALA LJEPOTOM "Sigurna sam da je moj djed sad ponosan!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spot predstavlja svojevrsnu igru prirode i čovjeka, u kojoj Ana utjelovljuje „šumsku vilu“ koja čuva netaknutu prirodu i štiti ju od ponekad okrutnih ljudi

Jedinstvena ljepota Kopačkog rita uskoro će krasiti promotivno turistički video kojeg su osmislili TZ Osječko-baranjske županije i Ana Rucner kao autorica projekta.

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

Višestruko nagrađivani snimatelji, Marijo Romulić i Dražen Stojčić iz multimedijalnog studija Romulić&Stojčić te redatelj Goran Markovanović snimili su vrlo atraktivne kadrove netaknute prirode. Glazbena podloga ovog turističkog videa bit će Ravelov Bolero, za ovu prigodu prilagođen, kako bi na autentičan način dočarao mističnost Kopačkog rita. Promocija spota očekuje se za mjesec dana.

Župan Osječko-baranjske županije, dr.sc Vladimir Šišljagić prihvatio je prijedlog Ane Rucner da se snimi turističko-promotivni spot koji će prikazati ljepote Kopačkog rita te istaknuo svoje veliko zadovoljstvo što će posebnost ovog, po mnogočemu posebnog parka prirode, promovirati upravo Ana Rucner, vrsna hrvatska glazbenica koja je za svoje turističke spotove osvojila mnoštvo domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja.

Ana Rucner - rough cut making of - za medije from Romulic & Stojcic on Vimeo.

Spot predstavlja svojevrsnu igru prirode i čovjeka, u kojoj Ana utjelovljuje „šumsku vilu“ koja čuva netaknutu prirodu i štiti ju od ponekad okrutnih ljudi. „Ovaj video za mene će imati i veliku emotivnu vrijednost. Naime, moj djed Dragutin Rucner, ugledni hrvatski ornitolog, kao jedan od inicijatora, ulagao je velike napore prije šezdesetak godina kako bi Kopački rit postao park prirode. Sigurna sam da bi bio sretan što njegova unuka upravo u ovom netaknutom biseru prirode, kojem se uvijek divio i u kojem je provodio mnogo vremena u ornitološkim istraživanjima, snima promotivno turistički spot koji će Svijetom pronijeti jedinstvenu ljepotu ovog mjesta.

 

Hvala @anarucner što si izabrala baš Baranju #Go2Baranja - Mojem djedu u čast #rucner - #CroatiaFullOfLife #croatiangirl #croatiafullofnature #mysticsbalkan #croatiafullofcolours #travelingourplanet #earthfocus #travelbook #riverside #awesomeearth #natgeotravel #natgeo #ourplanetdaily #nakedplanet #livingonearth #nature #welivetoexplorer #baranja #croatiatrips #natgeobalkan #baranja_region #kopackirit #ParkoviHrvatske #musicislife

A photo posted by #go2baranja Croatia (@go2baranja) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene