BEZVREMENSKA PJESMA

PREMIJERA Alka Vuica ima novi glazbeni adut

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alka nam ovoga puta donosi novu-staru glazbenu priču pod naslovom 'Voli me još'.

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica, predstavlja novi glazbeni adut iz svoje kreativne radionice. Alka nam ovoga puta donosi novu-staru glazbenu priču pod naslovom 'Voli me još'.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Antonija Šola kao Alka Vuica, TLZP Ups! Hoće li se Igor Mešin pokajati zbog ovog komentara o Alki Vuici? "Ja ne znam poznaješ li ti nju, ali upoznat ćeš je sad!"

Riječ je o pjesmi sa albuma 'Balkan girl', za koju sama Alka ističe, 'Voli me još' jedna je lijepa pjesma kojoj sam htjela obnoviti život, jer je nezasluženo ostala u zapećku.' A novi životni vijek, pjesma će doživjeti na ovogodišnjem Chansonfestu, koji će se održati u četvrtak 17.11.2016., u zagrebačkom gradskom kazalištu „Komedija“.

'Drago mi je da sa ovom pjesmom idem na Chansonfestu, na kojem ove godine ima mladih izvođača i koji je sve bolji. Šansona je bezvremenska, baš kao i ova pjesma', ističe Alka.

'Voli me još' kao i svaki puta dosada potvrđuje iznimnu kvalitetu Alke kao kantautorice, obzirom da potpisuje glazbu i tekst, dok iza aranžmana zajedničkim snagama stoje Fedor Boić i Franjo Valentić. Nova skladba dobila je i svoje video izdanje za koje je zaslužan Jenan Pekušić, koji je snimio i Alkin posljedni spot za pjesmu 'Boje Croatie'.

'Jenan je osmislio osmislio art spot, u kojem se pojavljujem u muškom odijelu i sviram klavir Alki u crvenoj haljini. Riječ je o jin i jang principu, odnosno muško ženski odnosima', zaključuje Alke.


Kao što smo rekli Alka Vuica sa novom pjesmom nastupit će na ovogodišnjem Chansonfestu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene