Tko želi ići?

Imamo ulaznice: Alexander Nut uskoro nastupa u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alexander Nut, jedan od najutjecajnijih DJ-eva nastupa u petak u The Garden Breweryju.

Alexander Nut, jedan od najutjecajnijih DJ-eva u UK-u, i Mr Thing, sjajan hip-hop DJ i turntablist dolaze u zagrebačku The Garden Brewery u petak 24. ožujka. Za pultom će im se priključiti Phat Phillie, a njihov nastup je ujedno i promocija Soundwave festivala koji se održava ovog ljeta u The Garden Resortu u Tisnom.

Pogledaj i ovo PR NOVA SEZONA U GARDENU Nova sezona u The Garden glazbenoj obitelji predstavlja Adriatic Coasting

Alexander Nut 

Alexander Nut u svojim setovima povezuje cijeli glazbeni spektar, od futurizma sve do tropskih mikseva. Vještine je brusio u legendarnom londonskom klubu Plastic People, a njegova glazbena vizija ga je odvela na put do najboljih svjetskih plesnih podija. Vrsni kolekcionar ploča i radijski urednik u svojoj zbirci ima sve od house, soul, hip-hop, jazz, afrobeat, dub, techno i funk stvari. Alexander je, uz kolegu Floating Points, čovjek iza sjajne Eglo Records etikete za koju su izdala imena kao što su Fatima, Henry Wu, Steve Spacek ili Anderson Paak.

Soundwave lineup

Nastup Mr Thinga i Alexandera Nuta je službena promocija hvaljenog Soundwave festivala, jednog od najintimnijih europskih festivala koji se održava u The Gardenu u Tisnom od 27. do 31. srpnja 2017. U svom devetom izdanju dovodi imena kao što su The Pharcyde, Roy Ayers, Gogo Penguin, GIlles Peterson, Roni Size, a bit će ovo i prilika čuti dvojac koji će nas uvesti u ljeto.

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji 40 kuna, a na ulazu će cijena biti 60 kuna. Dostupne su u sustavu Entrio.hr.

Svi regionalni kupci ulaznice za ovaj događaj, dobivaju kod za 20% popusta na kupnju festivalske ulaznice za Soundwave kojeg mogu iskoristiti do 30. travnja.

Želite na svirku?

Ukoliko želite na Alexandera Nuta, imamo za vas 2x2 ulaznice. Postupak je već svima dobro znan. Ukoliko još niste, lajkajte stranicu Showbuzza na Facebooku te nam u inbox pošaljite vaše podatke - ime, prezime, adresu i mail adresu. U mailu nam napišite zašto biste baš svi trebali ići na svirku. Dijelimo dva puta po dvije ulaznice! Biramo najbolje! Vremena imate do srijede - 22.03.2017., kad javljamo dobitnike. Sretno!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene