vole svoj prirodni miris

Slavni prljavci: Preziru tuširanje pa ga odgađaju, a odbijaju stavljati i dezodoranse na sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leonardo DiCaprio i Julia Roberts trude se što manje prati kako ne bi trošili previše vode, a Zac Efron i Brad Pitt rješavaju problem nečistoće s vlažnim maramicama.

Iako imaju milijune na svom računu i svjetsku slavu, neke zvijezde ne vode brigu o jednostavnim stvarima kao što su osobna higijena. 

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey, Novak Đoković i Camilla Alves Ovo je sve! Kamere zabilježile potpunu euforiju holivudske zvijezde zbog Đokovićeve pobjede, evo kako je Novak reagirao kad je prolazio pored njega!

Među njima je i glumac Brad Pitt. Kako je ispričao njegov kolega Eli Roth, Pittu se ne da uvijek tuširati, pa problem često rješava s vlažnim maramicama. "Ispričao mi je kako ne stigne uvijek pod tuš i to mu je najbrže tako riješiti", ispričao je Roth. 

Holivudski zavodnik Bradley Cooper tušira se i po tri puta na dan jer ima problema sa znojenjem. Završava i počinje dan pod tušem, a ako vježba i nakon toga se pere. No, Bradley ponekad zna zaudarati po znoju jer odbija koristiti bilo kakav dezodorans, a zbog toga se mora i često tuširati. 

Britney Spears voli objavljivati seksi fotografije na Instagramu i hvaliti se koliko vremena provodi vježbajući. Ipak, njezine higijenske navike su upitne, a njezin bivši tjelohranitelj je rekao da je razmišljao o tužbi protiv nje zbog smrada njenog tijela i rijetkog pranja. Pjevačici je nerijetko preteško otuširati se, a ne voli stavljati dezodorans. Usto, ima i naviku hodati bosa po javnim površinama. 

Za glumcem Matthewom McConaugheyjem uzdišu brojne žene diljem svijeta, no njegovi prijatelji i kolege često ne mogu disati pokraj njega. Naime, holivudski ljepotan voli miris svog tijela i ne koristi dezodoranse preko 20 godina. Ne bi to bio toliki problem da se češće tušira i ne osjeti toliko po znoju. Njegovi kolege su se na snimanjima nerijetko žalili na izostanak higijene kod McConaugheyja, no on ističe da ne namjerava koristiti dezodorans jer mu se ne sviđa mirisati poput drugih ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hand to heart hat’s off

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Bivša cimerica Jennifer Aniston, glumica Nancy Balbirer svojedobno je ispričala da joj bilo teško živjeti s njom. Naime, Jennifer je imala naviku depilirati bikini zonu na kauču u njihovoj dnevnoj sobi, a za audicije, prije nego što se proslavila, punila je grudnjak pilećim medaljonima da joj grudi izgledaju punije. Aniston to vjerojatno više ne radi s obzirom da se njezina imovina procjenjuje na 300 milijuna dolara i živi drugačiji život, no priča je bez obzira na to zanimljiva. 

Kristen Stewart postala je poznata po vezi s kolegom iz franšize "Twilgiht" Robertom Pattinsonom kojeg je kasnije prevarila. Snimanje ovih filmova s Kristen zadavalo je muke Robertu i ostatku ekipe. Naime, ona je prala kosu tek svakih nekoliko tjedana, a zube jednom na dan. Ipak, ironično je da je to smetalo Pattinsonu s obzirom da su njegovi kolege ispričali da se prerijetko tušira i zaudara, a i sam je to priznao. Možda je upravo ta zajednička točka spajala Roberta i Kristen koji su se zaljubili na setu "Twilighta". 

Uma Thurman se također nalazi na listi holivudskih prljavaca. Svojedobno je stilistica sa jednog filmskog seta ispričala da je glumica često na snimanja dolazila u odjeći koja je bila prljava i puna sasušene hrane. Jednom je Umi čak morala maknuti sa stražnje strane majice ostatke račića koji se tamo sušio nekoliko dana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wild food.

A post shared by Uma Thurman (@umathurman) on

Zac Efron ima vojsku obožavateljica iz svih dijelova svijeta i očarava ih svojim mišićavim tijelom zbog kojeg je često u teretani. Očekivali bismo da se zbog toga mora i dosta tuširati, ali ne. On se radije osvježi s vlažnim maramicama, a prođe po nekoliko dana da bi se on konačno odlučio na tuširanje. 

Holivudski ljepotan Orlando Bloom, koji očekuje dijete s pjevačicom Katy Perry, također ima problema s higijenom. Ima običaj po nekoliko tjedana nositi istu odjeću, iako zaudara već nakon nekoliko dana. Prema stranim medijima, njegova bivša supruga Miranda Kerr je patila zbog toga. Njemu to nije smetalo, a i bio je lijen staviti odjeću na pranje. Iako, sa svim tim milijunima, sigurno je mogao dati stvari u kemijsku čistionicu. 

Leonardo DiCaprio je poznat kao veliki zavodnik koji je bio s puno mlađim svjetski poznatim ljepoticama, a javnost je upoznata i s njegovim radom za dobro okoliša i edukaciji o klimatskim promjenama. Trudi se što manje štetiti prirodi i otud i njegovo vjerovanje da nitko ne bi trebao koristiti dezodorans na svom tijelu, pa to ne radi ni on. Usto, ima naviku tuširati se jednom ili dva puta na tjedan kako ne bi trošio previše vode. 

Julia Roberts dijeli isto razmišljanje kao DiCaprio i posvećena je borbi protiv klimatskih promjena. Kao ni njezin kolega, glumica se trudi koristiti što manje vode i rijetko se tušira, a za dezodorans ističe da njegovo korištenje joj ne odgovara, pa zbog toga često ima neugodan miris. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today, I am thrilled to #ShareTheMicNow with my friend @kahlanabarfield I have known Kahlana for over 10 years and she has always been a source of not only great wit and intellect but compassionate insight. She has some truly thoughtful and thought provoking views to share. I will be tuned in. Hope you will be listening too! The time is now. ♥️ #iloveher

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Pjevačica i glumica Jessica Simpson ne voli prati zube, iako se to ne bi reklo zbog njihove bjeline. Ističe da joj se ne sviđa to raditi, a i nema potrebe jer nema zadah. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene