Upitna kombinacija

Ups, baš neugodno! Pripijeni kombinezon koji je nosila istaknuo je i više nego što je trebao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Addison Rae poznata je po seksi izdanjima zbog kojih ima zavidnu brojku pratitelja na TikToku i Instagramu.

Zvijezda TikToka Addison Rae (20) začini svaki svoj izlazak u javnost seksi kombinacijama, a to joj je uspjelo i ovog puta. 

Pogledaj i ovo showbuzz Vatreni trenutak! Prepustili su se strastima kao da ih nitko ne gleda, a vrućim prizorima s broda izludjeli su njenog bivšeg!

Addison je izašla iz teretane u West Hollywoodu u poluprozirnom, pripijenom svjetloplavom kombinezonu i malo toga prepustila mašti, čini se da čak ni grudnjak nije obukla. 

Rae je donji dio izgledao preusko i previše je istaknuo intimne dijelove, a izazvala je i iznenađenje kada je počela ulaziti u auto i pokazala leđa. Naime, na njima kombinezon ima prorez. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by ADDISON RAE (@addisonraee) on

Inače, Addison je zvijezda društvenih mreža, glumica i plesačica. U nekoliko mjeseci prikupila je više od 61 milijun sljedbenika na TikToku, te se rangirala kao druga osoba koja se najviše prati na platformi. Proglašena je i osobom koja je najviše zaradila na toj društvenoj mreži TikTok osobnošću s najvećom zaradom.

Šuškalo se i da ljubi bivšeg partnera Kourtney Kardashian, Scotta Disicka, no Addison je u vezi s YouTube i TikTok zvijezdom Bryceom Hallom (21) oko godinu dana. Ipak, par svako malo prekida pa nije jasno kada jesu, a kada ne skupa. 

Rae je popularna i na Instagramu, prati ju 31 milijun ljudi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene