uvijek zamijećena

Prošetala u tangicama i otkrila zanimljive tetovaže: Ljepotica pobjegla u toplije krajeve i uživa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Laura Anderson otputovala je u Dubai u kojem je dane provodila na plaži u seksi bikiniju.

Zvijezda showa "Love Island" Laura Anderson (31) rijetko koga ostavlja ravnodušnim, a njeno izdanje za plažu je privuklo mnoge poglede. 

Pogledaj i ovo showbuzz Neobična priča Ova reality zvijezda koja voli golišavo i usko, zaručnika je ostavila nekoliko dana prije poroda zbog bizarnog razloga

Dok se cijeli svijet bori s pandemijom koronavirusa, škotska ljepotica si je priuštila bijeg u topli Dubai. Laura je viđena na plaži u narančastom bikiniju i donji dio su bile tange koje su istaknule njezinu savršenu figuru. 

Gornji dio kupaćeg kostima jedva je pridržavao njene bujne grudi, a pažnju su plijenile i njene tetovaže na stražnjici, leđima i trbuhu. Inače, nedavno se počelo šuškati da Laura ljubi kolegu iz showa "Love Island" Jacka Finchama (29), no nijedno od njih to ne želi komentirati. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chillin 🖤 @nativeplacesuk 👌🏼

A post shared by LAURA ANDERSON (@lauraanderson1x) on

Ipak, Jack je prošlog mjeseca gostovao na televizijskom kanalu ITV2 i obećao da će se oženiti Anderson ako budu oboje slobodni kad navrše 40 godina. "Moja mama ju voli. Laura i ja smo jako dobri prijatelji. Voljet ću je do smrti. Pričam s njom najmanje nekoliko puta na tjedan. Ako oboje ne budemo u braku do 40. godine, vjenčat ćemo se", rekao je Fincham. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene