Ima vojsku obožavatelja

Žali se da ne može naći ljubav jer je bila u poznatom showu, a povezivali su je s popularnim pjevačem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Francesca Allen istaknula je nedavno da joj je sudjelovanje u showu "Love Island" otežalo šanse da nađe ljubav.

25-godišnja Francesca Allen stekla je slavu prošle godine u showu "Love Island", a pažnju je nastavila privlačiti golišavim fotografijama na svom Instagramu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Atraktivna plavuša Reality zvijezda priredila show kraj bazena, a za sve je kriv bijeli bikini s tangama koji je istaknuo njezine obline

Francesca, koja ima butik s odjećom sa sestrom, iskoristila je ublažavanje mjera u Velikoj Britaniji zbog pandemije koronavirusa te je otputovala na odmor u Tursku. Reality zvijezda viđena je na plaži i njezino seksi izdanje privlačilo je mnogo pogleda. 

Allen je bila u zelenom bikiniju s gaćicama visokog struka, a činilo se da će joj grudi ispasti iz uskog grudnjaka. Inače, Francesca je nedavno ispričala kako joj je show "Love Island" otežao šanse da nađe ljubav. Priznala je i što joj je važno kod muškaraca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by francesca allen (@francesca_allen)

"Volim kad ima određene manire i to mi je bitnije od izgleda", istaknula je Francesca, koju slava nije puno promijenila. Naime, vratila se vođenju butika sa sestrom i radi u kafiću koji je u vlasništvu njihovih roditelja. 

Allen su svojedobno povezivali s pjevačem Harryjem Stylesom, koji je poznat kao član nekadašnjeg popularnog benda One Direction. Reality zvijezdu na Instagramu prati 513.000 ljudi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene