Obznanio sretnu vijest

Ne sjeća se da je snimao kultnu seriju, a sreću je pronašao s kolegicom s kojom će dobiti bebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Frankie Muniz i Paige Price prošlog su mjeseca otkrili da čekaju bebu, a sad su otkrili i spol.

Zvijezda serije "Malcolm u sredini" Frankie Muniz (34) oženio se sedam godina mlađom glumicom Paige Price 21. veljače, a prošlog mjeseca objavili su da očekuju bebu plesnim YouTube videom. 

Pogledaj i ovo Frankie Muniz (Foto: IMDB) Sretne vijesti! Bivša tinejdžerska zvijezda koja se zbog bolesti ne sjeća slave uplovila u bračnu luku

Supružnici su u nedjelju otkrili pratiteljima na Instagramu da će dobiti sina. Par je proslavio vijest s obitelji i prijateljima te su imali balonima ispisan spol bebe. 

Frankie je uz fotografije sa zabave napisao da mu se sin treba roditi u ožujku 2021. Njegova supruga Paige u 17. je tjednu trudnoće, a oboje su imali velike osmijehe na licima na slikama, stoga je bilo vidljivo koliko su sretni. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BABY BOY! Coming March 2021! 💙

A post shared by Frankie Muniz (@frankiemuniz4) on

Muniz i Price u vezi su duže od četiri godine i skupa su proputovali svijet. Zvijezda "Malcolma u sredini", koji se natjecao u automobilskim utrkama, ostavio se glume i zahvaljujući seriji njegovo se bogatstvo procjenjuje na 30 milijuna dolara, pa se ne mora brinuti zbog novca. 

Frankie je pokrenuo vlastiti biznis, odnosno proizvodnju maslinova ulja, a radi i ocat. Svojedobno je priznao da se malo toga sjeća sa snimanja kultne serije jer je pretrpio devet potresa mozga, a 2012. je imao prvi od dva ishemijska napada, koji su poznati kao "minijaturni moždani udari" koji nastaju kad organi ne dobivaju dovoljno kisika.

Kasnije pretrage pokazale su da je pretrpio najmanje 15 takvih moždanih udara, no oni se nisu manifestirali tako ozbiljno kao dva veća napada koje je doživio.

"Uvijek sam bio zdrav. Nikad nisam pio alkohol, nisam zapalio nijednu cigaretu niti probao droge. Jedino što sam osjećao bio je stres. Volim se stalno kretati i ne znam se opustiti", rekao je Muniz.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene