Uhvaćeni!

Naočiti glumac za kojim su žene poludjele skrivao je svoj ljubavni status, ali sad se zna tko mu je osvojio srce!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Regé-Jean Page ljubi spisateljicu i poluprofesionalnu nogometašicu Emily Brown te su ga paparazzi fotografirali na ulici dok ju je grlio.

Regé-Jean Page (31) privukao je žene diljem svijeta ulogom u seriji "Bridgerton", a dosad je uspješno krio svoj ljubavni status. 

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatne brojke Svi su poludjeli za njim: Nakon pojavljivanja u hit-seriji proglasili ga senzacijom i to s dobrim razlogom

No došao je kraj njegovoj tajnovitosti jer su paparazzi glumca uhvatili kako grli spisateljicu i poluprofesionalnu nogometašicu Emily Brown. Kako piše Daily Mail, par se nije mogao suzdržati od nježnosti te je viđen na ulici u sjevernom dijelu Londona u blizini svog doma vrijednog 800.000 funti.  

Regé-Jean bio je jedva prepoznatljiv sa šalom na licu, a britanski tabloid tvrdi da se opraštao od Emily. Naime, morao je na let do New Yorka zbog snimanja i u blizini ga je čekao automobil s vozačem. Fotografije možete pogledati ovdje. 

Inače, Page je sve popularniji zbog serije "Bridgerton" i dok je početkom siječnja imao oko 1,4 milijuna pratitelja na Instagramu, sada ih je 4,8 milijuna, a većinom je riječ o ženama koje je vjerojatno vijest o njegovu ljubavnom statusu malo rastužila. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

Regé-Jean, koji je poznat i po ulozi odvjetnika u seriji "Za narod", priznao je ranije u intervjuu da je romantičan i da je veliki obožavatelj romanse kao koncepta. "Romantika je predivna stvar i trebamo je više u svijetu. Većina stvari su u suštini ljubavne priče, što možda dio ljudi ne shvaća", ispričao je glumac koji trenutačno živi na relaciji između Londona i Los Angelesa. No krio je informaciju o tome je u vezi ili slobodan, što je sada konačno otkriveno. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) +2 Kelly McGillis (Foto: Getty Images) Nekad i sad Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene