kako je to moguće?

Zbog nje su mnogi gledali kultni "Baywatch", a u 53. se nije puno promijenila i ima savršeno tijelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donna D'Errico u 53. godini ima i dalje savršenu figuru, a posvećena je borbi za prava životinja.

Donna D'Errico proslavila se 90-ih kao zanosna spasiteljica u kultnoj seriji "Spasilačka služba", iako je bila u sjeni Pamele Anderson, a otada se nije puno promijenila. 

Pogledaj i ovo Donna D'Errico - 4 Kakav seksepil! Život joj je obilježila hit-serija 90-ih, a nakon ovog videozapisa nitko ne bi rekao da ona ima 54 godine!

Glumica je u intervjuu za Daily Mail progovorila o svom odrastanju u Georgiji i Alabami, ali i radu za neprofitnu udrugu Posljednja šansa za životinje. Donna je istaknula kako nije imala puno prijatelja dok je odrastala, pa je puno vremena provodila kraj jezera i u šumi u blizini njezinog obiteljskog doma. 

"Voljela sam promatrati životinje, tako su bile lijepe. Ako je bilo ptice koju bi trebalo spasiti, učinila bih to, a onda ju vratila natrag u prirodu", ispričala je D'Errico koja je glumila u "Spasilačkoj službi" od 1996. do 1998. 

Glumica je spašavala i starije pse, koji drugima nisu bili zanimljivi jer su bili mješanci i nisu najbolje izgledali. "Mnogi ljudi su htjeli štence jer su slatki. No ja sam htjela one koje nitko nije i mislim da su psi jako odani i vrate nam svojim ponašanjem sve što smo im pružili", istaknula je Donna. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna D'Errico (@donnaderrico) on

No u jednoj godini se dogodilo da joj je preminula majka, još jedan član obitelji i pas kojeg je spasila, pa je D'Errico odlučila uzeti pauzu od udomljavanja životinja. Kaže da je sada spremna pružiti dom psu, a već ima pticu Charlieja koja često boravi na njenom ramenu. 

Donna radi za neprofitnu udrugu Posljednja šansa za životinje, a posebno se divi aktivistu, bivšem glumcu Chrisu DeRoseu. "On je tako inspirativna osoba. Toliko je napravio za životinje", istaknula je. 

Glumica je progovorila i o svom kolegi Joaquinu Phoenixu čiji ju je govor na ovogodišnjoj dodjeli Oscara oduševio. Donna, koja je i sama veganka, bila je zadivljena kako je ohrabrio ljude da prestanu jesti meso i ostale životinjske proizvode. 

"To je tako složio da se nije činilo kao da nekome propovijeda nego je bilo pametno i dobro izvedeno. Ona je prava ljudina", zaključila je D'Errico. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene