ima obostranu upalu pluća

Zvijezda "Vlaka u snijegu" Slavko Štimac hospitaliziran zbog korone, saznao da se zarazio tijekom kazališnih proba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavko Štimac je morao prije 10-ak dana na hospitalizaciju jer je dobio obostranu upalu pluća koju je uzrokovao koronavirus.

Glumac Slavko Štimac (60), najpoznatiji kao Ljuban u kultnom filmu "Vlak u snijegu", završio je u bolnici zbog koronavirusa. 

Pogledaj i ovo showbuzz Izazvala rasprave i prije izvedbe Zavirli smo iza kulisa pretpremijere predstave ''Doručak šampiona'' na Malom Brijunu

Kako piše Kurir, glumac je morao na hospitalizaciju prije desetak dana jer je dobio obostranu upalu pluća koju je uzrokovao koronavirus i smješten je Vojnomedicinskom centru Karaburma u Beogradu. 

"Štimac je smješten u VMC Karaburma zbog obostrane upale pluća. Bio je na nekoliko dana na kisiku. Srećom, njegovo zdravstveno stanje nije zahtijevalo intenzivnu njegu. Gotovo potpuno se oporavio od upale pluća i za dva, tri dana bi trebalo da bude otpušten kući", rekao je izvor za Kurir. 

Štimac je doznao da se zarazio koronom tijekom proba kazališne predstave "Da krenemo ispočetka" nakon čega je otkazana premijera, prva repriza i dogovorena konferencija za medije. 

Inače, Slavko je zahvaljujući filmu "Vuk samotnjak" stekao slavu kao 12-godišnji dječak. Svojedobno je otkrio za In magazin kako mu je izgledalo odrastanje. 

"Dobar sam bio, odgovoran dečkić. Sve sam stizao, profesori mi nisu gledali kroz prste. Bio je to veliki stres. Ljudi su završavali sa snimanjima i odlazili kući odmarati, a meni je dolazila nastavnica", prisjetio se Štimac dana kada je kao dječak postajao velika zvijezda.

Morao je tada stizati sve svoje školske obveze. Možda je baš zato postigao životnu ravnotežu i ostao skroman, tih, miran i povučen. "To je neukusno, sebe hvaliti. Pokušavam biti normalan čovjek, to što se bavim javnim poslom ništa ne znači ako sam normalan", rekao je glumac.

Da je poznat, priča Slavko, shvatio je kada su se njegovi filmovi i serije počele prikazivati na televiziji, koja se u ono vrijeme sastojala od jednog, dva programa. "Bilo je nemoguće da te netko ne poznaje".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene