Kraljica sapunice

'Kad me ostavio zbog 15-godišnjakinje htjela sam umrijeti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda legendarne sapunice 'Dinastija' progovorila je o traumatičnom razvodu.

Glumica Linda Evans planetarnu slavu stekla je ulogom Krystle Carrington u legendarnoj seriji 'Dinastija'. Iako joj je slava mnogo toga u životu donijela zbog nje je puno i izgubila, a o svemu je otvoreno progovorila u knjizi 'Recipes for Life'.

Pogledaj i ovo showbuzz Koga prepoznajete? LEGENDARNA DINASTIJA Evo kako izgledaju danas!

Iza zvijezde omiljene serije 80-ih su dva razvoda, a onaj od Johna Dereka koji ju je ostavio zbog 30 godina mlađe djevojke potpuno ju je shrvao zbog čega je pala u depresiju.

'Kad me ostavio zbog Bo, koja je tada imala 15 godina, željela sam umrijeti. Tada mi je to bila najgora stvar na svijetu koja mi se mogla dogoditi, život bez Johna. Bio mi je sve. Bila sam ljuta, bila sam tužna. Bila je to najgora mješavina stvari', otkrila je Lida.

Danas joj je, kako kaže, drago zbog svega jer ju je upravo John nagovarao da se odrekne karijere.'Da sam ostala s njim ne bih prihvatila ulogu u 'Dinastiji' i upoznala muškarce koje sam voljela nakon njega', kazala je glumica koja je danas prijateljica s bivšim ženama svog bivšeg supruga.

'Da je John izabrao loše žene, ne bih bila prijateljica s njima.To što više niste s nekim, ne znači da ga više ne volite zbog onog zbog čega ste se zaljubili u njega. To samo znači da nije funkcioniralo, a ako ne funkcionira, ne ostajete u braku. A to opet ne znači da te osobe trebate potpuno izbaciti iz svog života, kazala je zvijezda 'Dinastije' za FOX News nakon svega što je doživjela u životu.


'Prošla sam kroz sve faze, ali divan je onaj trenutak kad potpuno isključite mozak i usmjerite svu energiju samo na sebe i prestanete razmišljati o prošlosti. Kad počnete razmišljati o budućnosti, možete imati divan život. Svakodnevno učim o takvim stvarima', istaknula je Lida.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene