Svjetska, a naša!

NOVOPEČENA MISS 'Neka udvarača, spremna sam na sve!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada ljepotica postigla je veliki uspjeh na nedavnom izboru ljepote u Maleziji. Svjetska, a naša! U intervjuu nam je otkrila sve što smo željeli znati!

Mlada i lijepa Zrinka Kučinić vratila se sa svjetskog izbora za Miss Turizma. Tamo je završila u top deset najljepših djevojaka, a veliki uspjeh iznimno ju je razveselio. Otkrila nam je u intervjuu kako je došlo do samog natjecanja te gdje se vidi u budućnosti.

Pogledaj i ovo Emilly Mršić i Sven Vlahoviček (Foto: Domagoj Biondić / Dobix Photography) Laskave titule Oni su najljepši: Ovo su Hrvatica i Hrvat koji su ponijeli titulu Miss i Mistera Turizma Hrvatske

Osim toga, otkrila nam je ponešto i o svom ljubavnom statusu, koji će, vjerujemo, mnoge zanimati. 'Na svjetskom izboru je bilo, malo je reći, odlično. Naravno, mjesec dana u Maleziji bez obitelji i prijatelja nije bilo lako, ali stekla sam puno novih prijateljstava', priča Zrinka. 'Same pripreme bile su dosta naporne, ali sve smo znale što očekivati. Sve kandidatkinje su bile jako drage, nisam očekivala da ćemo tako prirasti srcu jedne drugima. Mjesec dana života s njima natjerala me da ih zavolim i mogu reći da imam 50 dobrih prijateljica', nastavlja Kučinić.

Mlada studentica prava nada se da će njezina karijera od ovog izbora ići uzlaznom putanjom. 'Pravo nije lak fakultet i nije baš lako uskladiti i jedno i drugo jer se treba znati svemu dovoljno posvetiti. Zasad se neću žaliti, iako malo rjeđe viđam svoju obitelj. Oni su mi podrška u svemu i zato sam presretna i zahvalna što ih imam', ističe Zrinka. Na udvarače i ljubavni status otkriva da je slobodna i spremna na sve što dolazi! 'Ma neka udvarača, oni čine život još zanimljivim. Ja sam spremna na sve, pa tako i na dolazak dečka kojeg nemam', zaključuje kroz smijeh vrckava Dalmatinka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene