Davne 2009.

ZRINKA CVITEŠIĆ SE OTVORILA "Prolazila sam najteže razdoblje u životu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zrinka Cvitešić progovorila je o najtežim trenucima svog života.

Zrinka Cvitešić progovorila je o najtežem razdoblju u životu, a u isto vrijeme radila na predstavi "Zečja rupa" u kazalištu Planet Art. Ovih dana kazalište slavi rođendan, a povodom 12. obljetnice Zrinka je kazalištu i utemeljitelju Marku Torjancu uputila videočestitku. Kazališni komad nazvala je posebnim i jednim od najvažnijih u karijeri. Progovara taj komad o najbolnijem trenutku u životu bračnog para, gubitku djeteta.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić Predivne obje! Zrinka Cvitešić objavila rijetke fotografije s mamom, nema ju baš naviku pokazivati obožavateljima!

"U veljači 2009. godine prolazila sam kroz jedno od najtežih razdoblja u svom životu i baš nekako u to vrijeme započela sam rad na predstavi 'Zečja rupa' u Planet Artu te sam shvatila da nisam jedina kojoj je u tom trenutku bilo teško. U radu na predstavi tražili smo odgovor na najteže životno pitanje - kako preživjeti i kako se nositi s gubitkom djeteta. Nakon dva mjeseca priprema izašli smo na scenu ne samo kao bolji glumci, već i kao bolji ljudi", rekla je u videu Zrinka.

"Osobno sam u tom kazalištu pronašla obitelj, prijatelje, najbolje kolege i hvala Marko, Slave... svim roditeljima koji su izgubili djecu, a smogli su snage doći na predstavu, zajedno s nama plakali i ustupili mjesto katarzi. Zbog svega toga što sam rekla 'Zečja rupa' i dan danas ostaje prva na listi svih mojih predstava, zbog snage i katarze koja se događala nama na sceni i onima koji su je gledali. Hvala", dodala je slavna glumica.

Najteže razdoblje o kojem Zrinka priča na početku videa bilo je ono kada je prije sedam godina započela vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, koji je tada još bio u braku. Teško razdoblje je prošlo, a Zrinka je u međuvremenu izgradila svjetsku karijeru te vezu s Nikom Kranjčarem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene