Malo se zaigrala?

Srpska influencerica na udaru kritika zbog photoshopa: "Što bi s nogom? Ona je hit s obradom slika!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zorana Jovanović našla se na meti kritika zbog pretjeranog korištenja photoshopa i uređivanja fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama.

Jedna od najpopularnijih srpskih influencerica Zorana Jovanović podigla je prašinu jednom od posljednjih fotografija koje je podijelila na svom profilu na Instagramu i to zbog korištenja photoshopa i pretjerivanja u njezinu uređivanju.

"To je igra uma i nitko neće preživjeti", napisala je 31-godišnja Zorana uz fotografiju koja je zapravo začudila tisuće pratitelja, točnije najviše su ih zbunile njezine noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

"Što bi s nogom", "Ali noga?", "List ti je deblji od bedra", "Ova noga je ogromna", "Ma i ruka. Izdužila je dva metra. Ona je hit s obradom slika", primijetili su neki, dok su drugi hvalili njezinu ljepotu i divili joj se.

"Ovako izgledaju slike kad se podesi 0.5, jer je mali prostor, a ona nije bila na pravoj poziciji time neki dijelovi izgledaju duže, neki deblje", pokušala je objasniti jedna od njezinih obožavateljica.

Zoranu na Instagramu trenutačno prati 861 tisuća ljudi s kojima dijeli svakodnevno dijeli trenutke iz svog života, fotografije s luksuznih putovanja, izlazaka, a mnogima je i modni uzor.

Influencersku karijeru započela je pisanjem bloga i vođenjem dnevnika svojih modnih izdanja. Dala mu je naziv "Zorannah’s fashion corner“ po uzoru na američko ime Hannah koje joj je omiljeno, a osim što bavila onime što ju je zanimalo, to joj je i skrenulo misli s obiteljske tragedije.

Naime, 2011. godine, samo nekoliko dana prije 21. rođendana umro joj je otac Zoran zbog čega je pala u tešku depresiju. Dane je provodila u krevetu, a samo je radi predavanja izlazila iz kuće. Njegova smrt ju je jako pogodila, iako je, kako su pisali srpski mediji, njihov odnos bio nestabilan.

Zorana je bila jako ljuta na oca nakon što su se on i njezina majka Vesna razveli. Dvije godine nisu razgovarali, a upravo je po njemu dobila ime i tu je odluku donijela njena mama jer je on tada bio teško bolestan. Prvotno su je trebali nazvali Kruna jer ju je majka Vesna smatrala krunom svog života i braka.

Zorana je sve češće počela objavljivati postove na svom blogu jer je bilo dosta zainteresirane publike, a nakon toga je pokrenula i svoj YouTube kanal na kojom iskreno progovara o svom životu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene