Prisni trenuci

Brak joj je završio brzo i na nimalo lijep način, a sad ju zbog nježnih dodira i pogleda povezuju s kolegicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zoë Kravitz snimljena je na večeri sa cheficom Sarom Elisom Hardman, a ranije je jednom fotografijom na Instagramu dala naslutiti da ljubi kolegicu Taylour Paige.

Zoë Kravitz (32) krije svoj privatni život od javnosti, a sada ju se povezuje s drugom ženom u kratko vrijeme nakon razvoda od glumca Karla Glusmana (33).

Zvijezda hit-serije "Male laži" snimljena je na večeri u New Yorku sa cheficom Sarom Elisom Hardman.Zoë i Sara izgledale su jako prisno i smješkale su se, a u jednom se trenutku činilo da će se poljubiti. Nakon zajedničke večeri jedva su se razdvojile iz zagrljaja na ulici. 

Mnoge je iznenadila Kravitz, koja je ranije uvijek pazila da ne bude uhvaćena tijekom privatnih trenutaka. Neki strani mediji tvrde da je riječ samo o njezinoj prijateljici, dok drugi kažu da je riječ o novoj ljubavi. 

Inače, glumica je u prosincu prošle godine podnijela zahtjev za razvod od Karla, s kojim je bila u braku 18 mjeseci, dok je njihova veza ukupno trajala četiri godine. 

Par se upoznao 2016. dok su bili u kafiću sa zajedničkim prijateljima, a ubrzo nakon toga počeli su živjeti skupa. U listopadu 2018. Karl je zaprosio Zoë u Parizu.

"Da, zaručena sam. Nisam rekla nikome, mislim nisam rekla svijetu. Željela sam da to ostane privatno. Rasturio je prosidbu. Sviđa mi se što nije imao neki poseban plan za Pariz, nego se to dogodilo kod kuće u trenirci", ispričala je Kravitz. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Vjenčali su se u Parizu u lipnju 2019. u kući njezina oca Lennyja Kravitza. Par je tijekom pandemije koronavirusa proslavio prvu godišnjicu braka i Karl je posvetio objavu na Instagramu Zoë. Činilo se da sve ide odlično, no onda je sve iznenadila vijest o razvodu. 

Da je brak glumice završio na nimalo lijep način, potvrdila je ona sama na društvenim mrežama nakon što je objavila znakovitu poruku. Naime, objavila je meme na kojem je žena koja baca vreću za smeće u kontejner i napisala uz to simboličnu poruku koja je i svima bila više nego jasna.

"Ljudi, mjesta i stvari koji više ne služe mom najvećem dobru", napisala je. 

U travnju je Kravitz objavila fotografiju s kolegicom Taylour Paige (30) i dala naslutiti da su u vezi. Naime, američki mediji pisali ranije da je glumica biseksualka, a vijest da ljubi zanosnu Taylour je mnoge razveselila. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene