ovo je nešto novo!

Zbog neočekivanih proreza na dekolteu pokazala je gotovo cijele grudi, pogledu nije odolio ni slavni ljepotan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zoe Kravitz pojavila se na premijeri filma "The Batman" u Londonu u haljini s prorezima na grudima koji su nekoliko puta skrenuli pogled njezinom kolegi Robertu Pattisonu.

Glumica Zoe Kravitz nova je Žena mačka u dugoiščekivanom filmu "The Batman", koji je ovaj tjedan imao premijeru u Londonu.

Pogledaj i ovo Zoe i Lenny Kravitz Blagoslov ili prokletstvo? Život u vječnoj sjeni ili prilika za uspjeh, evo kako je biti dijete svjetskih megazvijezda!

Zoe se na premijeri pojavila u pratnji kolege Roberta Pattisona, koji u filmu igra naslovnu ulogu, a svojim je izdanjem ukrala sve poglede.

Za ovu je prigodu odabrala elegantnu crnu haljinu koja je naglasila njezinu vitku figuru, dok su prorezi na neočekivanim mjestima otkrili gotovo cijele njezine grudi.

Zbog izazovnog detalja ni Pattison nije mogao prestati gledati u svoju lijepu kolegicu te je nekoliko puta uhvaćen kako bulji u njezin dekolte.

Zoe je, inače, kći slavnog bivšeg para, glazbenika Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet te je slika i prilika svoje prekrasne majke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Odnedavno je i u vezi s miljenikom žena, glumcem Channingom Tatumom, a oboje iza sebe imaju propale brakove.

Kravitz je u prosincu 2020. podnijela zahtjev za razvod od kolege Karla Glusmana, s kojim je bila u braku 18 mjeseci, dok je njihova veza ukupno trajala četiri godine.

Prije veze s Tatumom šuškalo se da ljubi cheficu Saru Elis Hardman, s kojom je snimljena u prisnim trenucima.

Channing iza sebe ima brak s glumicom i plesačicom Jennom Dewan, od koje se razveo 2019., a zajedno imaju kćer Everly. Nakon nje je bio u turbulentnoj vezi s pjevačicom Jessie J, koju su nakon brojnih prekida i mirenja službeno okončali 2020.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme - 1 Valentina Walme - 2 Valentina Walme - 3 Valentina Walme - 4 +0 Valentina Walme - 5 Celebrity Naša najseksi plesačica otkrila čime ju je osvojio šarmantni glumac: "Šalili smo se na račun toga nekoliko mjeseci"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene