Što je istina, a što laž?

Nagađa se koji je sljedeći potez kraljice Elizabete u vezi s Harryjem i Meghan, a o svemu se oglasilo i osoblje palače

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta navodno će se telefonski javiti princu Harryju i Meghan Markle kako bi izgladila tenzije, a osoblje Buckinghamske palače tvrdi kako je sve što je par iznio u intervjuu s Oprom Winfrey - laž.

Buckinghamska palača izdala je prije nekoliko dana službeno priopćenje o intervjuu princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey, a izvori bliski palači sada pričaju kako će se kraljica Elizabeta II. osobno javiti svom unuku i njegovoj supruzi kako bi izgladila tenzije. Pretpostavlja se kako će kraljica Meghan i Harryja nazvati telefonski za nekoliko dana, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Osim toga, zabranila je osoblju palače da javno govore o zbivanjima na dvoru. 94-godišnja kraljica navodno se nada kako će njezin potez pridonijeti tome da se svi problemi u kraljevskoj obitelji riješe. I dok ona ima pune ruke posla sa svojim mlađim unukom, princ Charles i princ William navodno su veoma uzrujani zbog načina na koji su ih Harry i Meghan napali u intervjuu. Podsjetimo, Harry je Opri rekao kako njegov otac nije razgovarao s njim još otkako su on i Meghan odlučili odstupiti sa svih kraljevskih dužnosti, a s bratom je i dalje u napetim odnosima. Također, optužio je člana svoje obitelji za rasizam, no nije otkrio o kome se točno radi.

S druge strane, osoblje Buckinghamske palače navodno je u nevjerici gledalo intervju koji je kraljevski par dao Opri. Meghan je istaknula u intervjuu kako nije imala ničiju podršku kada se zaručila za Harryja te da ju nitko nije uputio u kraljevski život. Britanski mediji ovih dana pišu kako stariji članovi kraljičina osoblja tvrde da su dobili naputak biti "mentori" Meghan kada je došla u obitelj. Osim toga, vojvotkinja od Sussexa dobila je i pravo odabrati 15 članova vlastitog osoblja koji će joj biti na usluzi.

"Žalosno je gledati kako napadaju osoblje palače sada i generaliziraju. Imali su odličan tim stručnjaka koji su im bili spremni pomoći u bilo kojem trenutku. Ipak, Meghan i Harry nisu htjeli slušati savjete ni od koga. I to je iskrena istina", rekao je izvor iz palače. Izvor dodaje i kako se sama kraljica zauzela za to da njezin unuk i njegova supruga dobiju sve što im treba kako bi im život bio lakši. Zamjenica kraljičine bivše tajnice Samantha Cohen imala je zadatak Meghan uputiti u sve detalje vjenčanja te je pripremiti za kraljevski život.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 4 +0 Vlado Kalember - 3 inMagazin Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene