Lijepa Katarina

KOGA LJUBI GLAVNA ZVIJEZDA? 'Dečko i ja živimo zajedno, jako nam je lijepo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osječka glumica Katarina Baban glavna je zvijezda serije Nove TV. U Zlatnim dvorima utjelovit će Anu Galović. Lijepa plavuša otkrila nam je ponešto o svom privatnom životu.

Nova serija Nove TV, sada i službenog naziva, 'Zlatni dvori' snima se punom parom, a od jeseni će vas zasigurno prikovati za male ekrane. U glavnim ulogama našli su se Matko Knešaurek i Katarina Baban. Privatno najbolji prijatelji, a na ekranima ćemo ih gledati kao ljubavni par. Katarina i Matko utjelovit će Anu i Petra. Simpatična glumica otkrila nam je ponešto o svom liku, prijateljstvu s Matkom, ali i ljubavnoj situaciji.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Zlatni dvori' URNEBESNI DOGAĐAJI IZA KULISA 'Uhvati me histeričan smijeh, ne mogu se obuzdati'

'Ana Galović je mlada cura koja je cijeli život provela na selu. Živi sa svojim djedom i ocem, radišna je i nema problema uhvatiti se u koštac s poslom - bio on muški ili ženski. Ljudi je vole i cijene, iako je ona u biti samotnjak. Mislim da je pitoma, no ima i divlju stranu, zna što želi i nitko je ne zeza. Moram reći da mi se jako sviđa njezin lik', kazala je Katarina. Ovo joj je prva glavna uloga, čemu se nikad nije nadala. 'Uvijek sam mislila da ću igrati sporedne uloge. Biti u glavnoj ulozi ima svoje pozitivne i negativne strane, no ja zasad vidim samo pozitivne. Super su suradnici i projekt i sve ovo predstavlja mi veliki užitak', otkriva lijepa glumica.

Iako je sa svojim kolegom Matkom inače prijateljica i vjenčana mu je kuma, nije joj teško snimati s njim ljubavne scene. Sve je to u rok službe. 'Privatno i poslovno jako dobro funkcioniramo jer se jako dugo i dobro poznajemo. Mislim da će se to vidjeti i na ekranu', dodala je Baban. Kao što je u ljubavi sretan Matko, tako je i Katarina privatno jako zaljubljena.

'U sretnoj sam vezi, moj dečko zove se Igor i iz Osijeka je. Zajedno živimo u Zagrebu i jako nam je lijepo, moram to reći. On me podržava, iako nije iz moje struke i zna da je ovo jako naporan posao, u kojem nekad ne radiš ništa, a neke druge dane si zauzet od jutra do sutra. Jednostavno zna s kim je u vezi', zaključila je Katarina. Sa Igorom će se ovog ljeta kratko odmoriti u Tribunju, a potom nazad na snimanje 'Zlatnih dvora'.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene