viđeni u šetnji

Omiljeni komičar Zuhra opet ljubi: Otkrio tko mu je nova partnerica i kako se slaže s bivšom ženom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlatan Zuhrić Zuhra u vezi je s Monikom Rogić, a par planira i zajedničko ljetovanje.

Domaći komičar i glumac Zlatan Zuhrić Zuhra (58) ponovno ljubi i to ženu s kojom je bio u vezi prije 25 godina, piše magazin Story

Pogledaj i ovo showbuzz Neka bolja vremena Mišo, Seve, Toše... Ovako su se domaće zvijezde zabavljale prije 14 godina, nekih više nema među nama

Zuhra je viđen u društvu svoje djevojke Monike Rogić dok su šetali Zagrebom. "Monika i ja prvi put bili smo u vezi prije 25 godina. Bili smo mladi i razišli se. U međuvremenu se i njoj i meni dogodio život, a sad smo ponovno zajedno", ispričao je komičar za Story. 

Zuhra je objasnio i kakav je odnos nove partnerice s njegovom bivšom, nevjenčanom suprugom Asjom Novaković s kojom ima sina Vjeku (17). "Monika i moja bivša supruga Asja znaju popiti i kavu, i nema nikakvih drama", istaknuo je glumac. 

Zlatan je otkrio i kako s Monikom planira na odmor u kolovozu na otok Brač u neku zabačenu uvalu, no nije htio precizirati. Inače, Zuhra svojim humorističnim ulogama nasmijava generacije i generacije kazališne i publike pred malim ekranima, a posljednja u nizu je ona simpatičnog policajca Branka Tadića-Tadije u seriji Nove TV "Na granici". Poznat je i po ulozi u "Večernjoj školi". 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene