savršeni torzo

Nogometaš na odmoru kleše svoje tijelo dok njegova 11 godina starija švedska ljepotica sve snima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlatan Ibrahimović ljetuje na luksuznoj jahti s nevjenčanom suprugom Helenom Seger i njihovim sinovima Vincentom i Maximilanom.

Nogometaš Zlatan Ibrahimović (38) ljetuje s obitelji u francuskom Saint-Tropezu, poznatom kao utočištu za bogate i slavne. 

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 9 Tajanstvena plavuša Zlatana Ibrahimovića zasjenila njegova 11 godina starija partnerica koja se većinu vremena skriva od javnosti

Zlatan, koji igra za talijanski klub A. C. Milan, ne opušta se ni na odmoru. Naime, nogometaš naporno vježba kako bi ostao u odličnoj formi, a sve to snima njegova 11 godina starija nevjenčana supruga, manekenka Helena Seger

Ibrahimović je objavio na Instagramu video na kojem je odradio nekoliko setova vježbi na palubi luksuzne jahte, a prema izrazu na njegovu licu, ni njemu nisu bile baš lake. "Budite kao ja, ostanite u formi", poručio je Zlatan obožavateljima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do like me, stay in shape with @buddyfit_it

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Helena je također trenirala na jahti dok su se njihovi sinovi zabavljali skakanjem u more. Par ima 13-godišnjeg Maximiliana i 12-godišnjeg Vincenta. Kasnije se djeci u skokovima pridružio i Zlatan.

Inače, Ibrahimović i Helena su, prema pisanju stranih medija, zajedno od 2001., a na početku njihove veze nogometaša se povezivalo i s drugim ženama. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene