savršeni torzo

Nogometaš na odmoru kleše svoje tijelo dok njegova 11 godina starija švedska ljepotica sve snima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlatan Ibrahimović ljetuje na luksuznoj jahti s nevjenčanom suprugom Helenom Seger i njihovim sinovima Vincentom i Maximilanom.

Nogometaš Zlatan Ibrahimović (38) ljetuje s obitelji u francuskom Saint-Tropezu, poznatom kao utočištu za bogate i slavne. 

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 poseban u svakom pogledu Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

Zlatan, koji igra za talijanski klub A. C. Milan, ne opušta se ni na odmoru. Naime, nogometaš naporno vježba kako bi ostao u odličnoj formi, a sve to snima njegova 11 godina starija nevjenčana supruga, manekenka Helena Seger

Ibrahimović je objavio na Instagramu video na kojem je odradio nekoliko setova vježbi na palubi luksuzne jahte, a prema izrazu na njegovu licu, ni njemu nisu bile baš lake. "Budite kao ja, ostanite u formi", poručio je Zlatan obožavateljima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do like me, stay in shape with @buddyfit_it

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Helena je također trenirala na jahti dok su se njihovi sinovi zabavljali skakanjem u more. Par ima 13-godišnjeg Maximiliana i 12-godišnjeg Vincenta. Kasnije se djeci u skokovima pridružio i Zlatan.

Inače, Ibrahimović i Helena su, prema pisanju stranih medija, zajedno od 2001., a na početku njihove veze nogometaša se povezivalo i s drugim ženama. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene