Dobro joj ide skrivanje!

Sve zanima koga ova ljepotica ljubi, ali ona to godinama uspješno krije, dosad su je povezivali samo s jednim muškarcem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melis Sezen u hit-seriji "Nevjera" utjelovljuje Derin, a čini se da je njezina glumačka karijera na pravom putu da dosegne zvjezdani vrhunac.

Popularnu tursku glumicu Melis Sezen naši su gledatelji imali priliku pratiti u seriji "Crni biser" koja se prije nekoliko godina prikazivala u programu Nove TV i u kojoj je igrala glavnu negativku, a sada ju ponovno gledamo u novoj turskoj uspješnici "Nevjera".

Pogledaj i ovo Ozge Ozder njihova bajka Pauzu od snimanja serije po kojoj je svi znamo uzela je zbog lijepog razloga, sa suprugom je ostvarila i poseban projekt

25-godišnja Melis od malih je nogu htjela, a i znala da će postati glumica jer ju ništa drugo nije tako privlačilo. Prije "Crnog bisera" svoju je prvu ulogu odigrala u seriji "Hayat Bazen Tatlıdır", a prvu glavnu ulogu imala je u "Lekeu", nakon čega se pojavila u glavnoj ulozi u "Sevgili Gecmisu".

Osim u serijama Melis se pojavila i u brojnim filmovima, a prvo veliko filmsko postignuće ostvarila je 2018. godine ulogom u filmu "Bizim Icin Sampiyon. Iste godine pojavila se u filmovima "Tilki Yuvasi" i "Dunya Hali", a godinu kasnije dobila je ulogu u filmu "Mahsun Kırmızıgul Mucize 2: Ask".

U nekoliko je intervjua spomenula kako ju je obitelj od samog početka podržavala u odluci da počne raditi u kazalištu, a priznala je da je glumica postala zahvaljujući svojoj majci koja je prva prepoznala njezino zanimanje za glumu i upisala je na satove glume u Mujdat Gezen Art Center.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melis Sezen (@melisssezen)

O njezinoj popularnosti svjedoči i brojka od 1,2 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu koji se dive njezinoj egzotičnoj ljepoti i obasipaju je komplimentima.

Prema pisanju turskih medija Melis je trenutačno slobodna, a iza nje je nekoliko propalih veza. Svoj privatni život kao i većina kolega u Turskoj nastoji držati što podalje od medija i javnosti, no šuškalo se da je jedno vrijeme izlazila s turskim pjevačem Muratom Dalkılıçom, koji je prije nje hodao s glumicom Hande Ercel. Međutim, oboje su putem svojih Instagram profila negirali tu informaciju.

U seriji "Nevjera" Melis utjelovljuje mladu ženu imena Derin, koju glavni ženski lik Asja poznaje kao kćer jednog od njezinih pacijenata. Preko noći, Derin okreće brak Asje i njezinog supruga Volkana naopake s kojim je započela aferu. Volkan nema srca prekinuti s Derin, a ostaje za vidjeti koga će od njih dvije u konačnici odabrati.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić i Žanamari Perčić - 1 Celebrity Seksi fotke kao dokaz da je naša pjevačica liniju dovela do savršenstva: Na sceni se pojavila još 2004., ali s godinama izgleda sve bolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene