Šokantni napad

Stravična priča: Bivši dečko lice joj je unakazio kiselinom, tri godine kasnije ona je hrabro stala pred kamere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gessica Notaro nastradala je 10. siječnja 2017. kada joj je bivši dečko Jorge Edson Tavares zalio lice kiselinom.

Bivši model i televizijska voditeljica Gessica Notaro (30) privlačila je pozornost u petak na Venecijanskom filmskom festivalu i podsjetila mnoge na šokatno iskustvo koje je doživjela. 

Notaro je zablistala u zlatnoj haljini na crvenom tepihu, a povez za oko je uskladila s njim. Gessica je svojedobno vodila jako uspješan život i bila jedna od omiljenih javnih talijanskih ličnosti. Bila je tražena manekenka i našla se u finalu izbora za Miss Italije, a radila je i kao trener i dupina u akvariju u svom rodnom Riminiju te se bavila i plesom i pjevanjem. 

U privatnom životu joj je također sve odlično išlo i bila je tri godine u sretno vezi s Jorgeom Edsonom Tavaresom. Barem se činilo da je njihov odnos savršen, a onda se dogodio taj kobni 10. siječnja 2017. 

Jorge, koji je tad već bio bivši Gessicin dečko, napao ju je ispred njezinog doma u Riminiju. Bacio joj je u lice kiselinu i trajno ju unakazio, a uništio joj je i vid na lijevom oku. 

"Sigurno se sakrivao među ostalim automobilima, jer se pojavio čim sam izašla iz auta. Osjetila sam plastiku boce na svom licu, a on je još podigao ruku kako bi bio siguran da će svu kiselinu iz boce izliti na mene. Lice mi je počelo gorjeti i ubrzo sam izgubila vid. Te noći u bolnici sam se molila da mi uzmu ljepotu i što god moraju, samo da sačuvam svoje oči, jer one su ogledalo duše", rekla je svojedobno Notaro u emotivnoj ispovijesti. 

Inače, Gessica i Jorge su se upoznali u akvariju gdje su oboje radili i zaljubili se. U početku je sve bilo savršeno, obasipao ju je ljubavlju, bio divan, ali onda je postao nasilan. Manekenka ga nikako nije mogla ostaviti, prekinuti vezu s njim jer ju je proganjao, a nije pomogla ni prijava policiji. 

Koliko je poremećen pokazao je njegov šokantni napad kiselinom i to na datum koji je Gessici jako bolan. Naime, šest godina ranije njezin brat je preminuo na taj dan, digao je ruku na sebe. 

"Tavares je bio najveća ljubav u mom životu, uprkos izdajama i problemima u vezi zbog njegovih stavova. Ali dugo ga nisam mogla napustiti. Kada sam počela jasnije vidjeti stvari, skupila sam snagu i odlučila ga ostaviti. Rekao mi je: "Platit ćeš mi, ja ću ti uništiti život, a da te ne dodirnem prstom", ispričala je Notaro na suđenju Jorgeu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E’ andato tutto bene. Grazie per tutto l’affetto che come sempre mi dimostrate. Questo piccolo intervento consisteva nel separare le palpebre cucite 2 anni fa per poter aprire l’occhio e controllare che la mucosa cucita sulla cornea stesse svolgendo al meglio la sua funzione. Dolore ? Un pochino si. Le palpebre si sono unite tra loro e quindi mi hanno dovuto effettuare un taglio vero e proprio. Diciamo che erano meglio un cappuccino e una brioche🤣🤣🤣🤣Per fortuna i miei dottori del Bufalini sono bravissimi ed hanno gestito la situazione nel migliore dei modi. Ad oggi dicono che l’occhio strutturalmente sta bene( almeno così sembra per ora) e per poterlo recuperare a livello funzionale e quindi visivo dovrò aspettare ancora un po’ di tempo e pregare che il prossimo trapianto di cornea vada bene. Detto ciò’, finito l’intervento sono tornata a casa e mi sono fatta portare un bel piatto di sushi 🍣🤣 mica male no ????😜 #gessicanotaro #nofilter

A post shared by GESSICA NOTARO (@gessicanotaroreal) on

On je prvo tvrdio čak da je nevin, iako je policija našla boce s kiselinom u njegovom stanu. Na kraju je dobio 15 godina zatvorske kazne za užasni napad. 

Gessica je bila u bolnici više od dva mjeseca nakon napada i prošla kroz nekoliko operacija, a jedna od njih joj je sačuvala vid. Platični krirurzi su joj uspjeli i djelomično rekonstruirati lice i ona je pokazala koliko je snažna nastavivši voditi uspješan poslovni i privatni život. 

Radi kao voditeljica i plesačica, a nadahnjuje i na Instagramu svojim objavama. Na toj društvenoj mreži ju prati 349.000 ljudi. Pronašla je i novu ljubav i dvije godine je u vezi s misterioznim muškarcem s kojim dijeli zajedničke fotografije. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Celebrity Obožavateljice poludjele za poznatim bratom zbog njegova isklesanog torza, uspoređuju ga s Bradom Pittom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene