Prošla je svašta

Pogledajte kako danas izgleda kći problematičnog repera koje se dobro sjećamo od prije 20 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hailie Jade Scott najveći je ponos svog oca, slavnog repera Eminema.

Impresivna glazbena karijera američkog repera Eminema traje već više od dva desetljeća, a dio uspjeha zasigurno može pripisati otvorenom dijeljenju svojih životnih borbi i neugodnih iskustava koje je prenio u jedinstvene tekstove.

Pogledaj i ovo showbuzz "Ponuda za suradnju?" I Seve je pod dojmom spektakla za pamćenje, objavila fotku na kojoj pažnju krade lik koji je ovih dana sve vratio u prošlost!

Svi oni koji su barem i nakratko slušali njegovu glazbu, nemoguće je da ne znaju da Eminem ima kćer po imenu Hailie, jer je upravo ona jedna od najčešće spominjanih likova u tekstovima njegovih pjesama, no unatoč tomu tijekom čitavog djetinjstva nije bila previše izložena očima znatiželjne javnosti. Barem ne onako kao što su druga djeca slavnih osoba.

Danas 47-godišnji reper ponosan je na svoju kćer koja živi koliko toliko prizemljenim životom, a u brojnim intervjuima navodi kako mu je najveće životno postignuće to što je otac.

Punog imena Hailie Jade Scott danas ima 24 godine, što je nekim možda teško povjerovati, pogotovo onima koji ju pamte kao malenu plavokosu djevojčicu. U mnogo primjera smo se dosad mogli uvjeriti kako roditeljska slava utječe na odrastanje njihove djece, nečije priče završe s katastrofalnim krajem, dok drugi uspijevaju ostati stabilni i prizemljeni. Hailie je bez problema mogla završiti s lošim scenarijem, jer je odrastala okružena skandalima ali i izložena lošem odnosu i sukoba oca Eminema i majke Kim.

Eminenova veza s Hailienom majkom

Eminem je upoznao Kimberly Anne Scott u srednjoj školi kao 13-godišnju djevojčicu. Njihovo se prijateljstvo brzo pretvorilo u ljubavnu vezu koja je na kraju imala velik utjecaj na njegov život i glazbenu karijeru. Kim se uz dopuštenje reperove majke Debbie Nelson uselila u njihov dom i brzo je postala član njihove obitelji. No njihov se odnos ubrzo pogoršao i u sljedećih nekoliko godina pretvorili su se u par koji se često svađao, ali bi se uvijek pomirili i bili zajedno. Eminem je čak u jednom periodu počeo izlaziti s novom djevojkom, ali ubrzo je primio vijest koja će mu zauvijek promijeniti život jer Kim je bila trudna.

Par se ponovno pomirio ali i prekinuo godinu dana nakon Hailiena rođenja. Kim se uselila u jednosoban stan sa svojom kćeri, a Eminem je sljedećih nekoliko godina proveo radeći na ostvarenju svog sna koji se zapravo pretvorio u jednu od najvećih rep karijera u povijesti.

Ono što je Hailie tijekom tog razdoblja proživjela nitko ne bi poželio, jer njihove obiteljske tragedije uključivale su ovisnosti o drogama, pokušaj samoubojstva, uhićenja, ta dvostrukog vjenčanja i razvoda.

Eminemova ljubav prema Hailie

Svo to vrijeme Hailie je bila između dvije vatre. Eminem nije uvijek mogao biti uz nju, no neprestano ju je spominjao u pjesmama koje je pisao, točnije u više od njih 20, i tako joj pokušao dokazati da mu je neprestano u mislima.

"Hailie znam da ti nedostaje mama i znam da ti nedostaje otac. Otišao sam jer ti pokušavam dati život kakav nikad nisam imao", stih je posvećen Hailie iz pjesme Mockingbird iz 2004. godine.

Riječi su to koje su se odnosile i na njegov odnos s ocem koji ga je napustio i kojega nikada nije upoznao.

Hailie je danas mlada dama koja vlastitim zalaganjem pokušava stvoriti vlastitu budućnost. S diplomom psihologije i više od dva milijuna pratitelja na profilu na Instagramu postala je uspješna influencerica i javno iskazuje zahvalnost na podršci oba roditelja.

"Majka i otac su me tjerali da budem osoba kakva jesam i uz njihovu sam podršku postigla sve ovo", izjavila je za Daily Mail.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Chung (Foto: Profimedia) Tim Chung (Foto: Profimedia) +0 Tim Chung (Foto: Instagram) Celebrity Oni su tjelohranitelji slavnih: Neki su s klijentima bili u vezi, a neki bi i sami mogli biti zvijezde

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene