Drugi čovjek

Nekad najplaćeniji glumac više ne nalikuje na sebe: Ne mari za izgled kao prije i skriva se od javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Karijeru Davida Carusa obilježila je uloga Horatija Cainea u seriji "CSI Miami".

Američki glumac David Caruso tijekom svoje bogate karijere snimio je niz filmova i pojavio se u brojnim serijama, međutim jedna mu je uloga itekako obilježila i proslavila ga diljem svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz Divota Zvijezda CSI Miamija uživa na Korčuli: Pozirala i kupila konavoski nakit

Riječ je o ulozi detektiva Horatia Cainea u seriji "CSI Miami", čiji su zaštitni znak bile tamne sunčane naočale i tamna odijela, ulozi koja mu je po epizodi donosila honorar od 375 tisuća dolara, zahvaljujući čemu je postao jedan od najplaćenijih glumaca u nekoj televizijskoj seriji. David je u seriji glumio do 2012. godine, a nakon toga se odlučio povući iz javnosti i svijeta glume.

No gledatelji su danas 64-godišnjeg Davida imali priliku upoznati mnogo prije pojavljivanja u "CSI-u" Još početkom 90-ih godina bio je proglašen najprivlačnijem muškarcem na svijetu, unatoč tome što mu zbog neobične boje kose i građe koja nimalo nije bila atletska nisu uopće predviđali uspješnu karijeru. Glumio je u "Njujorškim plavcima", "Rambu", "Oficiru i džentlmenu", "Poljupcu smrti" i drugim serijama i filmovima. 

Iza njega su tri braka, prvi put se ženio 1979. godine s Cheri Maugans, s kojom je u braku bio do 1983. godine. Tada je bio upoznao Rachel Ticotin, s kojom se vjenčao odmah nakon rastave sa Cheri, a godinu dana kasnije dobili su djevojčicu kojoj su dali ime Greta. David i Rachel u braku su proveli tri godine, treći brak sklopio je sa stjuardesom Margaret Buckley, koja nije imala veze sa svijetom showbussinesa i nekoliko je puta naglasio kako mu je drago zbog toga. Međutim, ni taj brak nije bio dugog vijeka jer su se rastali nakon tri godine zbog afere koju je on imao s instruktoricom joge.

Na snimanju "CSI Miamija" upoznao se s Lisom Marquez s kojom je počeo vezu i s vremenom dobio dvoje djece. Čini se kako u ljubavi stvarno nije imao sreće, na kraju je završio s njom na sudu jer ga je tužila za nanošenje duševne boli i zbog prevare. Tvrdila je da ju je psihički zlostavljao, kontrolirao, bio posesivan i ljubomoran. On je nju optužio da ga je varala s osobnim asistentom, kao i s najboljim prijateljem. Priča je završila tako da je David morao Lisi platiti milijunski iznos, ali to se navodno nikada nije dogodilo.

Pred sam kraj snimanja serije i neki od ostalih kolega sa seta tvrdili su da se David ponaša razmaženo i da s njim nije lako raditi. David se nakon uloge Horatija povukao daleko od svjetla reflektora i odlučio živjeti svoj život daleko od očiju javnosti.

Neke od njegovih rijetkih i posljednjih snimljenih fotografija u javnosti pokazuju da više ne nalikuje na sebe, nakupio je podosta kilograma viška i ne mari previše za vanjski izgled.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Proglasili su je najseksi novinarkom u Europi, a evo kako je naša poznata ljepotica zavodila na početku karijere

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene