Muti razum

Savršen je model za donje rublje i badiće, a nedavno se našla u društvu poznatog nogometaša i potaknula govorkanja o vezi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cindy Bruna počela je vježbati samo zbog revija donjeg rublja Victoria's Secreta.

Zanosna Francuskinja Cindy Bruna (25) među najtraženijim je svjetskim manekenkama za donje rublje i kupaće kostime. 

Pogledaj i ovo Natalia Barulich i Maluma (Foto: Instagram) Objavila fotku s nogometašem Atraktivna Hrvatica kriva za prekid velikog prijateljstva Neymara i slavnog pjevača?

Agent za modele otkrio ju je kada je imala 17 godina, a uskoro je ušla u svijet mode preko majčine agencije. Prve kampanje odradila je za poznatu tunisku dizajnericu Azzedine Alaïaju i libanonskog dizajnera Elie Saab. 

Cindy se pojavila na naslovnicama magazina Vogue, Elle i Harper's Bazaar. Manekenka je 2013. prvi put nosila modnu reviju donjeg rublja Victoria's Secret i nakon toga je postala dio manekenske ekipe tog svjetskih poznatog brenda. Bila je zaštitno lice u kampanjama za Pradu, Burberry, Chanel, Ralph Lauren i Saint Laurent. 

Bruna na Instagramu oduševljava obožavatelje fotografijama i videima iz svakodnevice, a u karanteni se našalila kako je stekla novu vještinu, odnosno naučila kositi travu. Prati ju 956.000 ljudi na toj društvenoj mreži.

Cindy je svojedobno otkrila da je počela ozbiljno vježbati tek kad je postala model za Victoria's Secret. "Dotad sam radila pokoji čučanj i iskorak. Nisam znala kako trenirati. Ako bi me boljelo od neke vježbe, odmah bih ju prestala raditi", ispričala je. 

Nakon što je odradila prvu reviju donjeg rublja, odlučila se promijeniti i uložiti vrijeme i trud u vježbanje. "Htjela sam se osjećati dobro i izgledati seksi. Shvatila sam da iako sam mršava, to ne znači da sam to na dobar način. Postalo mi je jasno ako jedem bolje i redovito treniram, da ću možda tijelu dati bolji oblik", objasnila je Cindy. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Part of my quarantine routine 😅 gotta learn new skills 🤣🙈 #StayHome

A post shared by Cindy Bruna (@cindybruna) on

Manekenka se okušala i u glumi te 2017. odigrala ulogu u filmu "Valerian i grad tisuću planeta". Nedavno je viđena u društvu nogometaša Neymara u luksuznom odmaralištu u Saint Tropezu. Smješkali su se i nisu odvajali jedno od drugoga, iako je on nedavno potvrdio vezu s Natalijom Barulich pozirajući s njom za naslovnicu ruskog izdanja magazina GQ. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene