Sjećate li se JoJo?

Proslavila se kao 13-godišnja slatkica, a danas pozira u seksi rublju i obožava tetovaže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joanna Noëlle Levesque poznata je javnosti pod umjetničkim imenom JoJo. Dospjela je na vrh glazbene liste sa 13 godina i postala najmlađa u povijesti.

Pjevačica Joanna Noëlle Levesque (29) poznatija kao JoJo proslavila se sa samo 13 godina svojim hitom "Leave (Get Out)".

Amerikanka se zadnjih godina pritajila kada je u pitanju njezina glazbena karijere. No sada je privukla pozornost postavši ambasadorica seksi donjeg rublja Savage X Fenty, brenda čija je vlasnica Rihanna. "Zašto ne ići za onim što želiš umjesto onog za što misliš da možeš imati?", napisala je JoJo pokraj fotografije na Instagramu. 

Na toj društvenoj mreži ju prati 1.8 milijuna ljudi i dobila je brojne pohvale za izgled u donjem rublju, a neki su ju upitali za tetovažu na intimnom području. "Možda ovo stavim na zaslon svog kompjutera", "Vidim li ja to tetovažu u intimnom ženskom području?", "Jako seksi", "Predivna", komentirali su. 

Pjevačica je odrasla u New Hampshieru u stanu s jednom spavaćom sobom i njezina obitelj je bilo siromašna. Njen otac Joel Levesque, koji je preminuo 2015., bavio se pjevanjem kao hobijem, a njena majka Diana bila je u crkvenom zboru i dio glazbenog kazališta. Roditelji su joj se razveli kada je imala četiri godine i otada ju je odgajala samo majka. Tijekom djetinjstva JoJo joj je postao nadimak koji je kasnije uzela kao umjetničko ime. 

Joanna je kao dijete slušala mamu kako uvježbava pjevanje hvalospjeva i zainteresirala se za glazbu. Sa samo dvije godine je počela i sama pjevati, sve od dječjih uspavanki do jazza i R&b. 

Kao sedmogodišnjakinja se pojavila u televizijskom showu "Kids Say the Darndest Things: On the Road" i izvela je pjesmu od Cher. Ubrzo ju je spazila Oprah Winfrey i pozvala da pjeva u njezinoj emisiji. 

Primijetio ju je glazbeni producent Barry Hankerson i uskoro je potpisala za diskografsku kuću. Sa samo 13 godina je snimila pjesmu "Leave (Get Out)" i dospjela na vrh američke glazbene ljestvice Billboard te postala najmlađa u povijesti. Svjetsku slavu je dosegla hitom "Too Little Too Late" s drugog albuma "The High Road" iz 2006. i ostvarila platinastu nakladu, a kasnije i zlatnu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•why not go after what you want instead of what you think you can have?• #savagexambassador @savagexfenty

A post shared by JoJo. (@iamjojo) on

Imala je uspjeha i s trećim i četvrtim albumom, no ne kao s onim ranijima. U svibnju je objavila album "Good to Know" preko svoje diskografske kuće. Inače, 10 godina se na sudu borila s bivšom glazbenom kućom Blackground Records koji navodno nisu htjeli objaviti njezine nove pjesme. 

JoJo se odlučila upustiti i u glumačku karijeru. Debitirala je 2006. u filmu "Aquamarine", a sljedeći, komediju "Moji problematični praznici" snimala je s pokojnim glumcem Robinom Williamsom. 

Pjevačica je poznata kao velika ljubiteljica tetovaža i ima ih desetak. U slobodno vrijeme pomaže organizacijama među kojima je ona koja pomaže ostvariti posljednje želje djeci. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene