ljubav na prvi pogled

Suprugom se htio oženiti čim ju je vidio, a preživjeli su sve zlobne komentare tijekom 24 godine braka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness upoznali su se na setu serije "Correlli".

Hugh Jackman često se nalazi na listama najseksi muškaraca na svijetu, a upravo je zato njegova 13 godina starija supruga izložena ružnim komentarima. 

Pogledaj i ovo Deborra-Lee Furness i Hugh Jackman a bili su sinonim za ljubav! Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

Glumac koji 12. listopada slavi 52. rođendan najpoznatiji je po ulozi superjunaka Wolverina u franšizi "X-Men" i biografskom mjuziklu "The Greatest Showman". Već s 10 godina pokazao je interes za mjuzikle kada je vidio školsku izvedbu djela "Man of la Manche". Bio je s njime upoznat i ranije jer ga je njegov otac snimio i stalno puštao. 

Ipak, Hugh se nije vidio u svijetu glume kao tinejdžer, stoga je upisao Tehnološko sveučilište u Sydneyju i kao glavni kolegij izabrao je komunikacije fokusirajući se na novinarstvo. Na posljednjoj godini fakulteta je imao kolegij teorije drame i zainteresirao se za glumu. Ubrzo nakon toga prebacio se na Akademiju umjetnosti.

Javnost je Jackmana počastila titulom "najugodnijeg tipa u Hollywoodu" jer je pristupačan medijima te uvijek iskreno i direktno odgovara na pitanja. To je razlog i zbog kojeg ga njegovi publicisti ne vole. Naime, ne prihvaća njihove savjete da manje miče ruke dok govori, izbjegava određene teme i izražava se na određeni način. 

Hugh ostavlja obožavateljice bez daha svojim isklesanim tijelom, a osim glumom, može se pohvaliti glazbenim talentom. Svira gitaru, klavir i violinu, a obožava i jogu, kojom se, kako ističe, počeo baviti zahvaljujući glumici Meg Ryan. Usto, Jackman je član Škole praktične filozofije. 

Mnoge žene tuguju jer je Hugh od 1996. u braku s kolegicom Deborrom-Lee Furness. Sreli su se godinu dana ranije na setu serije "Correlli", u kojoj su igrali glavne uloge. "Zaljubio sam se u nju čim sam ju vidio. Htio sam se odmah oženiti njome, iako sam bio jako mlad", svojedobno je rekao Jackman. Naime, on je bio u ranim 20-ima, a ona je 13 godina starija od njega. 

Supružnici su htjeli imati djecu i odlučili se za umjetnu oplodnju, no to nije uspjelo i Deborra je pobacila dva puta. Iako su to bili jako teški trenuci za njih, zajedno su ih prebrodili i posvojili sina Oscara (18) i kćer Avu (15). Jackman je jednom rekao kako njegova djeca imaju privilegiran život i trudi im se sve pružiti, no zauzvrat je dosta strog u njihovu odgoju i stalno ih uči o poštovanju i zahvalnosti. 

Priznao je i da on uvijek mora biti "loš policajac" kada je riječ o njihovoj djeci, dok je njegova supruga Deborra blaža i popustljivija. No smatra da je ipak manje strog od svog oca. 

Jackman i njegova supruga se tijekom cijelog braka uspješno nose i s ružnim komentarima na njezin račun. Naime, kritiziraju Furness da izgleda neugledno i ne drži do izgleda uz svog muža koji je seks-simbol. No njih to baš i ne dira. 

Inače, najpoznatija uloga Hughove glumačke karijere, Wolverina, spasila mu je život. Naime, bio je uvjeren da je prejako udario nos na snimanju 2013. i otišao doktoru. Dijagnosticiran mu je karcinom bazalnih stanica i iako je riječ o blagom obliku, otada ga liječi i upozorava javnost na opasnost od raka kože. 

Manje je poznato i da je Jackman, koji je fizički u savršenom stanju, jako kratkovidan. Kada ne nosi leće, sve vidi mutno. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene