Šokantan video

Gdje je i što danas radi Mitch iz ''Baywatcha'', kojemu je skandalozna snimka nakon velikog uspjeha zapečatila karijeru?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Hasselhoff vidio je potencijal u "Spasilačkoj službi" i uložio novac kada je televizijska kuća stopirala snimanje nakon samo jedne sezone.

David Hasselhoff proslavio se diljem svijeta glumeći Mitcha Buchannona u seriji "Spasilačka služba" još krajem 80-ih. 

Pogledaj i ovo Carmen Electra - 9 Prepoznajete li je? Najnovija snimka seks-simbola 90-ih ozbiljno je zabrinula sve koji su je vidjeli, što se to događa s ljepoticom koju svi znaju zbog crvenog kupaćeg kostima?

David, koji 17. srpnja slavi 68. rođendan, kao spasilac osvojio je publiku, posebno žene, a ta mu je uloga obilježila život. Zanimljivo je da je serija otkazana nakon prve, premijerne sezone, no glumac je vjerovao da ima potencijal i uložio je vlastiti novac i postao njezin izvršni producent. Zbog toga je kasnije, kada je završilo njezino snimanje 2001. zaradio mnogo novca na emitiranju repriza. 

"Spasilačka služba" u 11 godina prikazivanja stekla je brojne obožavatelje i gledalo ju je milijardu ljudi u 140 zemalja. David je na njoj tijekom godina zaradio više od 100 milijuna dolara. Serija je doživjela svoj filmski nastavak 2017. i zaradila 177 milijuna dolara u kinima diljem svijeta, dok je budžet za snimanje bio 70 milijuna dolara. 

Hasselhoff je, osim po kultnoj "Spasilačkoj službi", poznat i po ulozi u seriji "Knight Rider" te svom pjevanju. Glumac je 1996. dobio svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. 

Inače, David je od srpnja 2018. u braku s 27 godina mlađom Hayley Roberts. Prije nje je se dva puta ženio. Bio je pet godina u braku s glumicom Catherine Hickland. Razveli su se 1989., a iste se godine oženio kolegicom Pamelom Bach. Par ima kćeri Taylor Ann (30) i Hayley (27), a razveo se u kolovozu 2006.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Almost a year ago !

A post shared by David Hasselhoff (@davidhasselhoff) on

Hasselhoff je 2007. je bio u središtu skandala kada je internetom kružila snimka njega u pijanom stanju. U pozadini se čuo glas njegove kćeri Taylor Ann, koja ga je snimala i molila da se prestane opijati. David je kasnije objasnio da ga je kći napravila taj video kako bi mogao vidjeti kako se ponaša pod utjecajem alkohola i da je namjerno objavljen. 

Zbog snimke je glumac tada izgubio prava viđanja obiju kćeri, koje su još bile maloljetne. Dvije godine kasnije Hasselhoff je preko svog odvjetnika poručio da se liječi od alkoholizma. 

David danas više ne glumi, nego se posvetio produciranju i pjevanju. Prošle godine objavio je glazbeni album "Open Your Eyes". 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene