Ovo nikome nije promaklo!

Vrući show na plaži djevojke koja je bliska prijateljica s atraktivnom ljepoticom iz Srbije za kojom je poludio cijeli Hollywood!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zita Vass priredila je na plaži pravi show za prolaznike izvijajući se u žutom bikiniju kako bi odradila što seksepilnije modno snimanje.

Zita Vass (32) poznato je lice u modnom svijetu, u koji je kročila sa samo 10 godina, a njezino najnovije snimanje rijetko koga je ostavilo ravnodušnim.

Manekenka je na plaži u Miamiju pozirala za novu kampanju za kupaće kostime. Zita je odmah privukla pozornost dok je svlačila vruće traper-hlačice, a nakon toga je pokazala žuti bikini u kojem su se isticale njezina savršena figura i obline. 

Vass se prvo izvijala na pijesku i klečala, a potom je mjesto fotografiranja preseljeno u vodu, no teško je reći koje su snimke bile seksepilnije. 

Inače, Zita Vanessa je rođena 11. lipnja 1989. u San Diegu kao kći zrakoplovnog inženjera Petera Vassa i bivše mađarske misice Zite Pap. S 10 godina počela je raditi kao model, a nekoliko godina kasnije zamijetili su je ljudi iz američkog magazina Maxim. Usto je krasila naslovnice češkog i južnoafričkog izdanja tog časopisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zita Vass (@zitavass)

Vass se bavi i glumom pa se pojavila u seriji "Californication" i horor-filmu "Djeca kukuruza". Zita je dobra prijateljica sa srpskom glumicom Teodorom Đurić, koju je upoznala na Tajlandu te su otad nerazdvojne i skupa su proputovale pola svijeta.

"Zovem je moje tajno oružje jer govori šest jezika i trenira krav magu", napisala je Vass svojedobno o Teodori na Instagramu i istaknula da joj je ona uzor.

Kako pišu američki mediji, Zita trenutačno nije u vezi, ali i inače krije svoj ljubavni život od javnosti. Na Instagramu na kojem svakodnevno dijeli seksi fotografije prati je 740.000 ljudi. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene