Svima se sviđa

Atraktivnu Zerinu prozvali bosanskom Dillettom i zaključili da je ona najljepša voditeljica na Balkanu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zerina Patković dobila je nadimak bosanske Dilette Leotte nakon što je počela voditi emisiju posvećenu nogometu.

Talijanska voditeljica i sportska reporterka Diletta Leotta proslavila se svojim angažmanom u svijetu sporta i nogometa, koji joj je donio titulu jedne od omiljenih i najljepših voditeljica ne samo u vlastitoj zemlji već i izvan njezinih granica.

No osim Italije i druge susjedne zemlje mogu se pohvaliti atraktivnim sportskim voditeljicama, a jedna je od njih Zerina Patković iz Bosne i Hercegovine. Nju su mediji i javnost prozvali bosanskom Dilettom nakon što ju je jedna tamošnja televizijska kuća angažirala u emisiji posvećenoj tamošnjoj Premijer ligi.

Od tada ju mnogi nazivaju najljepšom voditeljicom na Balkanu, a popularnost i broj pratitelja na društvenim mrežama rastu joj iz dana u dan. Trenutačno je prati 13 tisuća ljudi, a na posljednjim je objavama na Instagramu podijelila dio slavljeničke atmosfere svog 27. rođendana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zerina Patkovic (@zerinapatkovic) on

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović - 5 Sanja Musić Milanović - 6 Sanja Musić Milanović - 4 Sanja Musić Milanović - 3 +1 Sanja Musić Milanović - 2 inMagazin Supruga našeg predsjednika otkrila što kod kuće nemaju, a neće ni imati: "To je naučeno ponašanje, to treba promijeniti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene