Zovu je žena mačka

Ispod ovih tamnih naočala skriva pomalo zastrašujuću istinu, no 21 godinu mlađi zaručnik tvrdi da nije ništa operirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jocelyn Wildenstein pretjerala je s operacijama nakon što je dobila više od dvije milijarde dolara prilikom razvoda od poznatog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina, a u dugogodišnjoj je vezi s modnim dizajnerom Lloydom Kleinom.

75-godišnja Jocelyn Wildenstein, koja je poznata pod nadimkom žena mačka, izazivanje zgražanje svaki put kad se pojavi u javnosti zbog izgleda svoga lica. 

Pogledaj i ovo La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Baš ih je teško gledati Nekoć su bili seks-simboli, danas su uznemirujuće pojave: Potrošili su milijarde da se uljepšaju, a dobili su suprotan rezultat

Milijunašica, koja je nekad bila lijepa žena, viđena je na plaži u Miamiju sa zaručnikom, modnim dizajnerom Lloydom Kleinom (54) gdje je bila zbog Svjetske polo lige na pijesku. Jocelyn je na sebi imala crnu odjevnu kombinaciju i smeđe štikle dok se šetala pijeskom, a sve je izgledalo uobičajeno osim njezina lica, koje je unakazila plastičnim operacijama i to nisu mogle prikriti ni sunčane naočale.

Njezin 21 godinu mlađi zaručnik bio je u crnim hlačama, polo-majici i imao čizme na nogama. 

Inače, par se zaručio 2017. kada je Jocelyn pokazala svoj prsten s dijamantom od 32 karata vrijedan milijune, no počeli su vezu prije više od 15 godina. Planirali su se vjenčati 2018., ali još nisu izrekli sudbonosno da.

Žive u Miamiju otkad je ona proglasila bankrot, a prije nekoliko mjeseci prodan je jedan od njezina tri stana u Trump World Toweru na Manhattanu za nešto manje od dva milijuna dolara, i to kako bi vratila novac koji je dugovala. Preostala dva stana također su na prodaju po cijeni od 5,6 milijuna dolara, prenosi New York Post. Tako se žena koja je svojevremeno čak imala i majmuna kapucinera za kućnog ljubimca našla bez prebijenog novčića i morala je podnijeti zahtjev za stečaj. Kako bi se spasila od novčanih problema, prema pisanju stranih medija, trenutačno pregovara i o snimanju dokumentarne serije o svom životu.

Wildenstein se proslavila 90-ih kada se razvodila nakon 21 godinu braka od poznatog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina, a u sudskom sporu pripalo joj je više od dvije milijarde dolara. Unatoč tome što je jasno da je Jocelyn imala brojne operacije, njezin zaručnik tvrdi da to nije istina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LLOYD KLEIN (@lloydklein)

"Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer je Jocelyn uvijek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije napravila svom licu. Imam njezine fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas", ispričao je Lloyd.

Par je 2016. privukao pozornost javnosti kada je uhićen nakon burne svađe. Punili su naslovnice medija nakon što su se navodno fizički sukobili u svom domu, no oni su odbacili sve navode o tučnjavi, a vidljive ozlijede na tijelu pokušali su opravdati tvrdnjom da su bili nespretni tijekom strastvenog seksa.

Ipak, nakon toga su obnovili romansu. Prema pisanju američkih medija, Jocelyn je od milijardi iz razvoda ostalo 10 milijuna dolara.

Mnogi tvrde da Klein samo iskorištava Wildenstein zbog njezina bogatstva koje mu pomaže u dizajnerskoj karijeri te da je zapravo homoseksualac. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene