opustio se

Kerum u raskopčanoj košulji pokazao opekline od sunca, no ništa ga nije spriječilo da uživa na svom brodu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kerum je oko vrata imao zlatni lančić, a od sunca se sakrio ispod šilterice i velikih naočala. Fotografi su ga uhvatili na njegovu brodu u Rogoznici.

Poduzetnika i političara Željka Keruma fotografi su uhvatili kada je stigao na svoj brod u Rogoznici, a u marini ga je bilo nemoguće ne uočiti. Po brodu se šetao u raskopčanoj košulji koja je otkrila i da je izgorio na suncu, no sudeći prema njegovim reakcijama, to ga nimalo nije uznemirilo.

Pogledaj i ovo Željko Kerum Nikome nije jasno Bivši splitski gradonačelnik napisao je pomalo bizaran status, krenuo o Adventu, završio na kćerinoj pričesti, što je ovime htio reći?

Kerum je oko vrata imao zlatni lančić, a od sunca se sakrio ispod šilterice i velikih naočala. S njim u društvu nisu bili supruga Fani i njihova djeca.

59-godišnji Kerum i 35-godišnja Fani inače su se vjenčali 2013. godine pred dvadesetak uzvanika u Rimu. Zajedno imaju troje djece, Eleonoru, Zvonimira i Franu. Bivši splitski gradonačelnik u prvom braku s Ankicom dobio je sinove Joška i Zvonu te kćer Nevu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene