Žele ostaviti trag

Miljenik žena upušta se u novi poslovni pothvat sa suprugom: "Joksimovići su definitivno odlučili postati moćni"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Željko Joksimović i njegova supruga Jovana nakon Nove godine postat će manjinski vlasnici najpoznatije srpske novinske agencije Tanjug.

Popularni pjevač Željko Joksimović (48) i njegova supruga Jovana (39) kupuju najpoznatiju srpsku novinsku agenciju Tanjug od koje žele napraviti svjetski brend, otkriva Informer.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

Privatna kompanija "Minakord", koja je u vlasništvu bračnog para Joksimović i novinarke Manje Grčić, poslije Nove godine postat će manjinski vlasnik čuvene medijske kuće stare čak 77 godina.

"Joksimovići su definitivno odlučili postati moćni ljudi u medijima! Osim što su pokrenuli kablovske kanale, među kojima je najpoznatiji K1, Jovana i Željko žele napraviti i jednu modernu novinsku agenciju", ispričao je za Informer izvor blizak pjevaču koji je otkrio i da im je namjera modernizirati Tanjug po uzoru na svjetske agencije.

"Zaposleni u Tanjugu su zadovoljni što će dobiti nove poslodavce. Svi će zadržati svoja radna mjesta, a uz to će dobiti i nove kolege pa će im posao biti lakši", dodao je izvor i otkrio da se pjevač u svemu ovome oslanja na svoju suprugu koja je voditeljica jutarnjeg programa na njihovom kanalu K1.

"Došao sam u ovom trenutku života i karijere do momenta kada mi je potreban skok u novu dimenziju. Želim izgraditi nešto što će ostaviti trag, i to u sferi s kojom sam godinama u odnosu, ali nikada nisam imao utjecaj na nju", objasnio je nedavno Joksimović svoju želju da se posveti medijima.

Željko i Jovana u braku su od 2012. godine i uvijek su velika podrška jedno drugome i u privatnom i u poslovnom životu, a roditelji su blizanki Ane i Srne te sina Koste. Pjevač iz prošlog braka s Vesnom Joksimović ima i 25-godišnju kći Minu. 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 3 Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Celebrity Kristina Mandarina pozirala u topiću koji joj je jedva obuzdao grudi, detalj na fotki odao novi estetski zahvat?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene