često su za volanom

Joksimović i supruga počastili se autima vrijednima 250.000 eura: "Vole bolje i udobne modele"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supružnici uvijek biraju isti tip vozila pa je Željko Joksimović uzeo luksuznu limuzinu za 130.000 eura, dok je njegova supruga Jovana Joksimović kupila džip za 120.000 eura.

Željko i Jovana Joksimović počastili su se s dva nova automobila vrijedna 250.000 eura, izvijestili su srpski Informer i ekipa "Paparazzo Lova". 

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović - 1 ''Rijetko ih viđam, ali...'' Susjedi bračnog para Joksimović otkrili su kakve su osobe i kako se ponašaju u elitnom kvartu gdje imaju kuću

Voditeljica je odabrala džip bordo boje za 120.000 eura, dok je pjevač uzeo luksuznu limuzinu za 130.000 eura. 

"Jovana je uvijek vozila dobre automobile. I kao djevojka trudila se imati ima skup automobil, ali i često ih mijenjati novim i boljim modelima. Isti takav je i Željko! Njemu je najbitnije da je auto udoban jer često putuje zbog posla. Čak i kad ima mogućnost ići avionom na koncerte u inozemstvo, Željko radije putuje svojim autom", ispričao je izvor za Informer. 

"Željko ne voli džipove, za njega je limuzina najbolja. Oduvijek vozi samo limuzine, i to bira samo sive ili crne. Za razliku od njega, Jovana preferira džipove. Ona u posljednje vrijeme i češće vozi jer svaki dan ide na posao na televiziju K1, a sina Kostu vozi u školu. Njoj je veoma bitno i da joj auto bude crven ili bordo", dodao je izvor. 

Voditeljica je zadržala i svoj stari džip, dok je pjevač prodao dvije godine staru limuzinu. Informer objašnjava kako nije neobično da par ima novca za luksuzne automobile jer Jovana vodi Jutarnji na K1 televiziji i postala je glavna i odgovorna urednica agencije Tanjug. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

"Čast mi je što ću biti na čelu tima najboljih novinara u državi. Privilegija je dobiti mogućnost da nastavimo tradiciju dugu gotovo 80 godina", rekla je voditeljica za svoju poziciju na čelu Tanjuga.

Inače, Jovana i Željko su u braku od 2012. te imaju sina Kostu i blizanke Anu i Srnu. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) +2 Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je zavodnik koji je osvajao lijepe i uspješne žene, a onda je naglo nestao iz javnosti pa šokirao transformacijom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene