privukli su pažnju

Svi bruje o mišićima ministra Marića koji se na cijepljenju pojavio u uskoj majici, a stajlingom je iznenadio i predsjednik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ministar financija Zdravko Marić cijepio se protiv koronavirusa u uskoj majici koja je istaknula njegove mišiće, a predsjednik Republike Zoran Milanović na cijepljenje je došao u opuštenom izdanju.

Predsjednik Republike Hrvatske i članovi Vlade danas su se cijepili protiv koronavirusa pred kamerama.

Pogledaj i ovo Zoran Milanović, 2007. godina drugi čovjek Sjećate li se kako je Zoran Milanović izgledao na početku svoje političke karijere? Bio je miljenik žena, a otada je prošlo već 17 godina!

Posebnu pažnju javnosti izazvao je ministar financija Zdravko Marić (43) koji se na cijepljenju pojavio u nesvakidašnjem izdanju. Odjenuo je usku bijelu majicu koja je istaknula njegove mišićave ruke i torzo, koje inače skriva košuljama i odijelima.

Njegove fotke s cijepljenja u kratkom su roku obišle Hrvatsku, a mišiće su primijetili i novinari okupljeni na konferenciji za medije koji su ministra upitali koliko je sklekova napravio jutros prije cijepljenja.

"Jutros nisam", nasmijao se Marić. "Meni je najvažnije da se što prije brojke poprave pa se, između ostalog, što prije vratimo na sportska borilišta", dodao je.

Predsjednik Zoran Milanović (54), koji se cijepio u svojem uredu, također je iznenadio ležernim izdanjem.

Obukao je široke maslinastozelene hlače u vojničkom stilu, a ispod jakne je nosio majicu kratkih rukava s grbom Počasno-zaštitne bojne, pristožerne postrojbe Glavnog stožera OS-a RH, zadužene za izvršavanje počasno-ceremonijalnih zadaća za potrebe državnog i vojnog vrha.

I mnogi drugi članovi Vlade su se na cijepljenju pojavili u dosta opuštenijim izdanjima od onih u kojima smo ih navikli viđati, no sve su ih zasjenili mišići ministra Marića i predsjednikov mladenački stajling.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene