FATALNE ŽENE

RAZARAČICE ZVJEZDANIH BRAKOVA Njima je slađe - ono tuđe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove poznate dame da bi došle do onog 'pravog' prvo su ga morale oteti od bivših supruga.

Danas je poznato da je sve više preljuba u svijetu slavnih. Mnogi od njih kako bi došli do onog 'pravog' prvo su ga morali oteti od bivših supruga. Na popisu su se našle brojne pjevačice i glumice, a mi vam donosimo neke od najpoznatijih 'kradljivica' muškaraca.

Pogledaj i ovo showbuzz KAKVI POKLONI! DIJAMANTNE ZVEČKE I AVIONI Najluđe stvari na koje bogati i slavni bacaju novac

Alicia Keys poznata je kao kraljica R&B glazbe i rijetko tko sumnja u njezine sposobnosti. 2009. godine saznalo se da je u vezi s producentom Swizzom Beatzom. Kako se doznaje, njihova veza započela godinu dana prije, kada je Swizz još bio u braku sa svojom tadašnjom suprugom pjevačicom Mashondom. Zapravo, njihovu vezu upravo je Mashonda objavila u javnosti i to putem svog Twittera.

Jedna od tinejdžerskih pop ikona u prošlosti je također bila ljubavnica i to svog bivšeg supruga. Naime, dok je Kevin Federline još bio sa svojom trudnom zaručnicom Shar Jackson, već se šuškalo da je on u vezi s Britney Spears. 2010. godine, Federline je potvrdio svoju vezu s Britney, kada se u javnosti ispričao svojoj zaručnici što ju vara.

Glumici Jennifer Lopez svi su se preljubi temeljili na glasinama. Iako nikada nisu potvrđeni uvijek su izazivali veliku medijsku pozornost. 2002. godine, bila je zaručena za glumca Bena Afflecka, samo nekoliko mjeseci nakon razvoda od svog prijašnjeg supruga P. Diddyja. Nakon toga, u 2004. godini, nekoliko mjeseci nakon što je pukla ljubav s Benom, glumica se udala za Marca Anthonyja koji se tada od svoje supruge Dayanare Torres tek rastao. Moglo bi se reći da Jennifer nije samo odlična u pjevanju, nego i u multitaskingu.

Julia Roberts 2002. godine hodala je s glumcem Benjaminom Brattom, za vrijeme snimanja filma 'The Mexican'. Na tom snimanju upoznala je budućeg supruga, Daniela Modera koji je na setu bio kamerman. U vrijeme kada su započeli svoju aferu, Daniel je još uvijek bio u braku i odlučio se razvesti. Nedugo nakon potpisivanja papira za razvod, Julia Roberts i Daniel Moder službeno su skupa. Očekivano, zar ne?

Kada govorimo o Angelini Jolie, teško da ju itko može nadmašiti kada se radi o preljubu. Glumica je prvo bila sa Billyjem Bobom Thortonom, a upoznali su se na setu 1999. godine dok se snimao film 'Kontrolori leta'. Sasvim očekivano, Bob je prekinuo zaruke s Laurom Dern i iste godine oženio je Angelinu. Njihov brak bio je kratkog vijeka, jer se Angelina spetljala s Bradom Pittom za vrijeme snimanja film 'G. i Gđa. Smith' 2005. godine. Kako kaže stara izreka 'Gdje ima dima, ima i vatre', Brad je prekinuo s Jennifer Aniston iste godine, iako su jedan i drugi poricali da su imali aferu.

Titulu 'kradljivice' oženjenog muškarca mogla bi ponijeti i francuska glumica Marion Cottilard koja je navodno imala aferu s Bradom Pittom zbog čega je Angelina Jolie poludila i predala papire za razvod.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene