Već planiraju novi termin

Zbog koronavirusa otkazan i Eurosong: ''S velikim žaljenjem objavljujemo da smo donijeli tešku odluku''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon brojnih natjecanja i događaja koji su odgođeni, objavljeno je da se otkazuje i Eurosong koji je trebao biti ove godine u svibnju u Rotterdamu.

Nakon brojnih natjecanja i događaja koji su otkazani, objavljeno je da se otkazuje i Eurosong koji je trebao biti ove godine u svibnju u Rotterdamu.

Pogledaj i ovo Teya Dora - 1 studirala je pjevanje americi Tko je Teya Dora koja će predstavljati Srbiju na Eurosongu? Svi se čude njezinim godinama, a napisala je i brojne poznate hitove!

Ovogodišnji natječaj za pjesmu Eurovizije otkazan je do 2021. godine zbog mjera za ublažavanje koronavirusa koje su primijenile zemlje sudionice, a sve je otkazano zbog mjera ublažavanja koje provode države sudionice, navode organizatori.

"S velikim žaljenjem moramo objaviti da je Eurosong 2020 u Rotterdamu otkazan. Tijekom nekoliko proteklih tjedana istraživali smo nekoliko alternativnih opcija koje bi nam omogućile daljnje natjecanje. Nažalost, donijeli smo tešku odluku da je nemoguće nastaviti sa svim našim planovima. Vrlo smo ponosni što je Eurosong svake godine dosad, bez prekida, objedinjavao publiku i mi smo, kao i milijuni obožavatelja širom svijeta, izuzetno tužni što se ne može održati i ove godine u svibnju", stoji na službenom profilu Eurosonga na Twitteru.

Hrvatsku je od 12. do 16. svibnja na Eurosongu trebao predstavljati Damir Kedžo s pjesmom "Divlji vjetre", a svi oni izvođači koji su trebali nastupiti ove godine u Nizozemskoj bit će pozvani i 2021. godine ali će morati nastupiti s drugim pjesmama i to zbog propozicija natjecanja.

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene