slučajno ili?

Zbog jednog nespretnog pokreta svi su uvjereni da slavni par skriva novost, koju će uskoro i javno obznaniti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Justin i Hailey Bieber zablistali su na crvenom tepihu Met Gale, no njihovi modni odabiri pali su u drugi plan zbog jednog detalja.

Pjevač Justin Bieber i njegova supruga, manekenka Hailey, blistali su na crvenom tepihu ovogodišnje Met Gale u elegantnim kreacijama, no ono što je svima zapelo za oko, bila je jedna poza za fotkanje.

Pogledaj i ovo Selena Gomez i Hailey Bieber - 2 susret bivše i sadašnje Dvije najveće suparnice iznenadile javnost svojim neočekivanim potezom, evo zašto su Selena i Hailey glavna tema svih svjetskih medija!

Naime, Justin je u jednom trenutku položio ruku na trbuh svoje supruge, što su mnogi odmah protumačili kao da je Hailey trudna. Manekenka je odmah maknula Justinovu ruku sa svog trbuha, a navodno mu je rekla i da to više ne radi dok poziraju fotografima. Njihovi obožavatelji odmah su na društvenim mrežama komentirali kako su sigurni da je razlog svemu činjenica što je manekenka u ranom stadiju trudnoće, a iako je imala usku haljinu ispod koje se ne nazire trbuh, smatraju da se to još ne vidi.

Podsjetimo, Hailey i Justin prvo su se vjenčali u tajnosti u gradskoj vijećnici u New Yorku u rujnu 2018. godine, a godinu dana kasnije stali su pred oltar u kapelici u Južnoj Kaliforniji i ponovno jedno drugom izrekli "da", ali ovoga puta pred malo više od 150 gostiju.

Među uzvanicima su, osim njihovih obitelji i bliskih prijatelja, bile i mnoge slavne face, poput Kendall i Kylie Jenner, Joan Smalls, Camile Morrone, poznatije kao djevojke Leonarda DiCaprija, Jadena Smitha i brojnih drugih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene