Divno izgledaju!

Adriana Đurđević prvi put pokazala trudnički trbuh na romantičnim fotografijama sa zaručnikom Dujom Ćaleta-Carom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaručnica Duje Ćaleta-Cara Adriana Đurđević na Instagramu je pokazala trudnički trbuh.

Nakon što su za časopis Story otkrili da čekaju bebu, nogometaš Duje Ćaleta-Car (24) i njegova zaručnica Adriana Đurđević (28) sretnu vijest potvrdili su i na Instagramu.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Adriana je podijelila dvije njihove dvije zajedničke fotografije na kojima je u uskoj crnoj haljini prvi put pokazala i trudnički trbuh.

"Tvoje srce kuca zbog naše ljubavi, a naša ljubav postaje jača zbog tebe", napisala je u opisu fotki na kojima pozira u Dujinom zagrljaju dok je on drži za trbuh, a romantičan prizor oduševio je njezine pratitelje koji su joj ispod objave uputili brojne čestitke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

Lijepa Dubrovkinja je za Story otkrila kako se već nalazi u drugom tromjesečju trudnoće, a priznala je i da ona i nogometaš već znaju spol bebe, ali tu informaciju još nije htjela podijeliti s javnosti.

Duje i Adriana nedavno su se zaručili u francuskom Marseilleu gdje zajedno žive, što su otkrili na društvenim mrežama.

"Ljubav je velikodušna ,dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. You will Forever be my Always", napisala je tada Adriana na Instagramu.

Sretan par je u vezi četiri godine, a upoznali su se u Zagrebu. Adriana se zbog Duje preselila iz rodnog Dubrovnika u Marseille gdje on igra nogomet za istoimeni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene